+359898633185 Поръчай по телефона

Консерви за кучета

Консерви за кучета Leo’s Puppy с пиле и пуйка

Състав

Пиле и пуйка

Големина

Всички породи

Възраст

От 1 до 12 месеца

Нужда

Пълноценна храна

Пълноценна храна за подрастващи кученца. Консерва с хапки с пилешко и пуешко.

Leo’s Chunks with Chicken and Turkey– Puppy. Консерви за кучета Leo’s Puppy
Хапки с пилешко и пуешко – за подрастващи кученца.

Пълноценна мокра храна за подрастващи кученца, формулирана според възрастта и физиологичното състояние на животното. Консерви за кучета Leo’s Puppy е разработена, за да осигури специфично хранене с добавка на витамини A-D3-E. Приготвени на фурна хапки в вкусен сос, готови за консумация!

Хранителна информация

Състав: Месо и животински производни (пилешко 10% и пуешко 10%), зърнени храни, яйца и яйчни производни, производни от растителен произход, минерали.

Аналитичен състав: протеин 8%, влакнини 1%, мазнини 6%, пепел 3%, влага 80%.

Добавки: хранителни добавки /кг: Витамин А (ретинилацетат): 1200 МЕ, витамин D3: 160 МЕ, витамин Е: (ал-рак-алфа-токоферилацетат): 5 мг.

Инструкции за употреба: Дневната дажба за подрастващо кученце на възраст 5 месеца: 850 гр, може да се раздели на 3 хранения. Адаптирайте количеството според големината, активността и начина на живот на животното. Да се сервира при стайна температура. Уверете се, че винаги е налична прясна, чиста вода. Когато този продукт замества друг тип, препоръчително е да го въвеждате постепенно за период от поне 1 седмица. Съхранявайте на хладно и сухо място. След отваряне да се съхранява в хладилник и да се използва в рамките на 2 дни. Не отваряйте, ако опаковката е издута. Храна за домашни любимци, не става за човешка консумация!

Консерва: 415 гр

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма