За нас

Ние, “PetStation.bg”, обичаме кучетата и сме сигурни, че почти всички хора ги обичат. Големи кучета, малки кучета, весели кучета, пухкави кучета… Всички те са симпатични и сладки. Наричаме ги с гальовни имена като кученце, бау-бау, сладурче, сладкишче, бебчо, пухчо и много други всевъзможни имена. Едно е сигурно, обожаваме най-добрите си приятели като никой друг.

Ако попитате собственик на куче защо го обича толкова много, той вероятно ще ви каже, че има тясна и трайна връзка с кучето си. Стопаните се грижат за тях на дълбоко ниво и знаят, че кучетата им се грижат за тях по същия начин, предлагайки компания, любов и неоспорима лоялност.

Друго нещо, което ще ви кажат е, че имат такава връзка с кучетата си, която просто не могат да имат с човешки същества. Това е част от това, което прави кучетата толкова обичани, а именно техните разлики от хората.

Ние от PetStation.bg се грижим, тази връзка между Вас стопаните и най-добрите ви приятели, да остане пълноценна и възможно най-дълга. Няма нищо по-хубаво от това да правиш най-доброто, за най-близките си!

    Контактна форма

    Храна за кучета по породи