+359898633185 Поръчай по телефона
Филтри

Категория

Марка

Вкус

Текстура на храната

Порода

Възраст

Нужда

Разфасовка

SHOW FILTERS

Категория

Марка

Вкус

Текстура на храната

Порода

Възраст

Нужда

Разфасовка

Acana - Биологично съотвестващата храна за кучета и котки

Показване на 1–12 от 15 резултата

Acana – Качествена храна за кучета и котки

В света на домашните любимци, грижата за техните хранителни нужди заема централно място във всяко отговорно семейство. Правилното хранене е ключът към дълъг и здравословен живот за нашите четириноги приятели. Една от водещите марки в индустрията на домашните любимци, която се отличава с високо качество и внимателно подбрани съставки, е Acana – Биологично съотвестващата храна за кучета и котки.

Acana - Биологично съотвестващата храна за кучета и котки

Философия на Acana

Acana е фирма, която отдава специално внимание на качеството на своите продукти. Тя се стреми към предоставяне на храна, която е възможно най-близо до тази, която биха консумирали домашните ви любимци в дивата природа. Създадена през 1985 г. в Канада, марката Acana се превърна в символ на надеждност и качество в света на домашните любимци.

Качество и съставки на храните Acana

Основата на успеха на Acana-Биологично съотвестващата храна за кучета и котки е внимателният избор на съставките. Те използват свежи и натурални съставки от местни източници, което гарантира високото качество на храната. Месото, използвано в техните продукти, е от висококачествени животни. Те са отглеждани по естествени начини без употреба на антибиотици и хормони за растеж. Всички рибни съставки са уловени от устойчиви източници.

Също така Acana се грижи за разнообразието от хранителни съставки, които предлага. Техните рецепти включват месо, риба, плодове и зеленчуци, които осигуряват балансирано хранене, отговарящо на нуждите на домашните любимци за протеини, въглехидрати и витамини.

Продуктова гама на марката

Acana предлага разнообразие от продукти, подходящи за различни нужди на домашните любимци. Техните рецепти варират от формули за кучета и котки на различни възрасти и размери до специализирани рецепти за чувствителни стомаци и специфични хранителни изисквания. Независимо дали става въпрос за ежедневно хранене или за специализирани нужди, Acana предлага разнообразие от вкусни и хранителни продукти.

Предимства на кучешката и котешката храна от Acana.

  • Качество: Acana използва само натурални и висококачествени съставки, което гарантира оптимално здравословно хранене за домашните ви любимци.
  • Балансирана храна: Рецептите на Acana са балансирани и съдържат необходимите хранителни елементи за поддържане на здравословен живот на кучетата и котките.
  • Разнообразие: Продуктовата гама на Acana предлага разнообразие от опции за различни нужди и вкусове на домашните любимци.

Тази канадска марка, се отличава с високо качество на продуктите си и грижа за здравето на домашните любимци. Със своята философия за използване на натурални и висококачествени съставки, Acana предлага храна, на която можете да се доверите.

Acana - Биологично съотвестващата храна за кучета и котки

Какви продукти предлага марката Acana

Acana е утвърдена марка в света на храните за домашни любимци. Тя  се гордее с висококачествени храни. Създадени, за да отговарят на най-изисканите нужди на кучетата и котките. Със своя фокус върху естествените съставки и балансирано хранене, Acana предлага разнообразие от продукти. Насочени към оптималното здраве на домашните любимци.

Един от ключовите аспекти на продуктите на Acana е тяхната формула, която се базира на иновативни изследвания и високи стандарти за качество. Марката се грижи да включва в своите рецептури протеини от високо качество. Като пилешко месо, телешко, риба и др. Освен това, те се стремят да използват свежи и натурални съставки, което подчертава ангажимента им към здравословното хранене на домашните любимци.

Серията от продукти на Acana включва различни варианти, които отговарят на специфичните нужди на кучетата и котките. Например, те предлагат храни за кучета и котки с чувствително храносмилане, храни за кучета и котки с алергии или хипоалергенни нужди, както и специализирани храни за различни породи и размери.

Важно е да се подчертае, че производителя не само се грижи за хранителните нужди на домашните любимци. Но и за техния емоционален и психически статус. Те разбират, че правилното хранене играе ключова роля върху цялостното благополучие на домашните любимци. Имат за цел да предоставят продукти, които не само са вкусни, но и подпомагат здравето и енергията на животните.

Acana създават биологично съотвестваща храна за кучета и котки

Понятието “биологично съответстваща храна” се отнася до техните продукти, които се стремят да следват природната диета и хранителни нужди на кучетата и котките. Това означава, че рецептурите на храните са вдъхновени от това какво биха консумирале тези животни в дивата природа. Вместо да използват изкуствени добавки или излишни запълващи вещества, Acana се фокусира върху висококачествени протеини от месо, птици и риба, които са основна част от природната хранителна диета на домашните любимци. Също така тези храни се опитват да включат и други натурални съставки като плодове, зеленчуци и билки, които са полезни за здравето на животните. Всичко това в комбинация предлага храна, която по-добре отговаря на биологичните и физиологични нужди на домашните любимци.

Acana представлява марка, която се отличава с висококачествени продукти, създадени с грижа и внимание към нуждите на домашните любимци. Нейната ангажираност към естествените съставки и балансираното хранене я прави предпочитан избор сред собствениците на домашни любимци, които търсят най-доброто за своите животни.

Acana - Биологично съотвестващата храна за кучета и котки

Продуктова линия
Продуктова линия Обяснение
Acana Classics Класическа серия храни, вдъхновена от естествените нужди на кучетата и котките, с висококачествени протеини и ограничен брой съставки.
Acana Heritage Серия от храни, която се основава на биологичните нужди на домашните любимци и включва разнообразие от протеинови източници, подходящи за различни породи и размери.
Acana Regionals Храни, които се вдъхновяват от различните региони по света и включват ингредиенти, типични за съответните зони, осигурявайки разнообразие и хранителна пълнота.
Acana Singles Серия от храни, които съдържат единствен източник на животински протеин, предназначена за кучета и котки със специални хранителни изисквания или алергии.
Acana Fit&Trim Храни, специално формулирани за поддържане на оптималната телесна кондиция и намаляване на наднорменото тегло при кучета и котки.
Acana Senior Dog Специализирана серия храни, предназначена за по-възрастните кучета, която подпомага здравето на стареенето и осигурява оптимална хранителна подкрепа.

Често задавани въпроси

Какво прави Acana различна от другите марки храни за домашни любимци?

Отговор:Acana се отличава от другите марки храни за домашни любимци със своята ангажираност към висококачествени, натурални съставки, балансирана рецептура и иновативен подход към храненето на кучета и котки. Марката е известна с високите си стандарти за качество и стремеж към постоянно подобряване на своите продукти.

Кои са основните съставки в продуктите на Acana и какви са техните ползи за кучетата и котките?

Отговор:Основните съставки в продуктите на Acana включват висококачествени протеини от животински източници като пиле, риба, говеждо и др., както и разнообразие от плодове, зеленчуци и билки. Тези съставки предоставят необходимите хранителни вещества за поддържане на здравето, енергията и добрата форма на домашните любимци.

Колко често трябва да храня домашните любимци с продукти на Acana?

Отговор:Честотата на хранене с продукти на Acana може да варира в зависимост от възрастта, размера, активността и здравословното състояние на домашния любимец. Обикновено се препоръчва да се консултирате с ветеринарен специалист, за да получите индивидуализирани препоръки за хранене.

Има ли специфични храни в продуктовата линия на Acana, които са подходящи за кучета или котки с алергии или хипоалергенни нужди?

Отговор: Да, Acana предлага специфични храни, предназначени за кучета и котки с алергии или хипоалергенни нужди. Тези храни често съдържат ограничен брой съставки и избягват често срещаните алергени като жито, соя и млечни продукти.

Как да преминем към хранене с продукти на Acana, ако домашният любимец вече използва друга марка храна?

Отговор:За преход към хранене с продукти на Acana е препоръчително постепенно да смесвате новата храна с текущата. Увеличавайте количество от новата храна и намалявайки количество от текущата за период от около 7-10 дни.

Последни публикации

Обща грижа за кучето
Обща грижа за кучето

Обща грижа за кучето за здраве и пълноценен живот Независимо дали сте нов собственик на куче или опитен такъв, може да имате въпроси относно най-добрия начин да се грижите за […]

Вижте повече
Шампоаните за кучета
Шампоаните за кучета

Шампоаните за кучета, които превръщат къпането в ритуал Шампоаните за кучета са ключов елемент от грижата за домашни любимци, предоставяйки им не само чистота, но и блестяща козина и здрава […]

Вижте повече
Силиконов пясък за котешка тоалетна
Силиконов пясък за котешка тоалетна – улеснение и чистота за вашата котка

Всеки собственик на котка знае, че поддръжката на котешката тоалетна е от решаващо значение за здравето и комфорта на тяхната домашна любимка. Изборът на правилния вид силиконов пясък за котешка […]

Вижте повече

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма