Филтри

Категория

Марка

Вижте повече

Вкус

Вижте повече

Текстура на храната

Вижте повече

Цена

Вижте повече

Порода

Възраст

Нужда

Вижте повече

Разфасовка

Вижте повече

ПОКАЖИ ФИЛТРИ

Категория

Марка

Вижте повече

Вкус

Вижте повече

Текстура на храната

Вижте повече

Цена

Вижте повече

Порода

Възраст

Нужда

Вижте повече

Разфасовка

Вижте повече

Храна за котки

Показване на 1–12 от 163 резултата

Храна за котки

суха храна за котки
Диетата на Вашата котка пряко се отразява на нейното здраве, жизненост и като цяло продължителността й на живот. Диетата трябва да бъде съобразена с възрастта и особеностите в здравословното състояние на котката Ви. Препоръчително е да се консултиране с ветеринар за да определите правилния вид и количество храна за вашия любимец. На пазара съществуват много вариации на храна за котки.

Важно е тя да е произведена от висококачествени съставки. По този начин вие може да бъдете спокойни, че котката ви си набавя всички необходими хранителни съставки – микро нутриенти, макро нутриенти, витамини и минерали.  

В нашия онлайн магазин може да намерите богато разнообразие от висококачествени храни за котки. Поддържаме асортимент на продуктите на марките Hill’s и Purina. Продуктите варират в ценовия диапазон 11,00-50,00 лева.

Налични във вариация от грамажи. Имаме храни предназначени за различните нужди на вашата котка във всеки етап от живота й – храна за котки в зряла възраст, храна на котки в напреднала възраст и храна за подрастващи котета.

Освен това, различните продукти от тази категории се предлагат в широко разнообразие от вкусове – агнешко, заешко, кафяв ориз, патешко, пилешко, пуешко, риба тон, сьомга, черен дроб и други.

Разнообразието от вкусове гарантира задоволяването претенциите дори на най-капризната котка.

Предлагаме както сухи, така и консервирани храни за котки

храна за котки

В сравнение със сухата храна, консервираната е по-богата на вода. Това я прави по-лесна за обработка и компенсира намаления прием на вода.  Освен това, поддържаме богато разнообразие от храни за бременни котки, както и храни за котета.

Всички тези храни са създадени с голяма прецизност и добър баланс на хранителни вещества. Те спомагат за правилното развитие и растеж на вашата котка.

Идеалният баланс между вкус и питателност – създадени да посрещат енергийните нужди на вашия домашен любимец.

Независимо от това, дали вашата котка е кастрирана, с чувствителен стомах, стерилизирана, с чувствителна кожа, ние имаме решение.

Храна за котки 

Избор на правилна диета за котката виДиетата се отразява на здравето и жизнеспособността на котката. Храната съставляваща диетата на котката трябва да е съобразена с нейната възраст и здравословно състояние. За да изберете оптимална диета се консултирайте с ветеринар. 
Суха храна за котки Сухата храна е добра за зъбите на котките. Тя е лесна за съхранение и издържа дълго време. При консумацията на суха храна, котката трябва да има непрекъснат достъп до питейна вода. 
Консервирана храна за котки Консервираната храна е богата на вода. Тя подпомага развитието на ставите и костите. Предлага се под формата на пауч, пастет и консерва. 
Храна за бременни котки По време на бременността е важно котката да приема висококачествена храна. Това е важно за да правилното развитие на бебетата и за здравето на майката. Препоръчва се баланс между суха и мокра храна за бременни котки. 
Храна за котета Малките котета имат по-различни нужди от узрелите, големи котки. Високото съдържание на протеин в храната помага на котетата да се развиват правилно. След четвъртата седмицата котетата могат да започнат да консумират храна различна от мляко.За безпроблемно консумиране е препоръчително храната да бъде с мека текстура. 

Често задавани въпроси

Как да избера подходяща храна за моята котка?

Храната на Вашата котка трябва да бъде съобразена с нейната възраст и здравословно състояние. Трябва да вземете предвид и вкусовите й предпочитания. Препоръчително е да се консултирате с ветеринар при избор на храна и изготвяне на диета на Вашата котка.

Какви разновидности на храни за котки предлагате?

В нашия онлайн магазин може да намерите богат асортимент на продуктите от марките Hill’s и Purina. Предлагаме както сухи, така и консервирани храни за котки. Освен това, различните продукти от тази категория се предлагат в широко разнообразие от вкусове – агнешко, заешко, кафяв ориз, патешко, пилешко, пуешко, риба тон, сьомга, черен дроб и други.

Какви са условията на доставка на храни за котки?

Минимална сума за поръчка – 24 лв. без включени разходи за транспорт. Поръчки над 31 кг. се разпределят в повече от един пакет. Изпълнение на поръчките в рамките на 24 часа. Всяка поръчка се доставя на фиксирана цена – 5,90 лв.

Последни публикации

котешки тоалетни
Кои са най-добрите котешки тоалетни?

Във всяко домакинство, където има котка, котешката тоалетна е от съществено значение. Изборът на правилните котешки тоалетни може да направят голяма разлика в удобството за вашата котка и в това […]

Вижте повече
Какво да направите ако кучето ви се изгуби или избяга
Какво да направите, ако кучето ви се изгуби или избяга?

Това е може би един от най-големите кошмари на всеки собственик на куче. В един момент вашето куче тича щастливо наоколо, а в следващия го няма безследно. С едно мигване […]

Вижте повече
Правила в парка за кучета
Правила в парка за кучета

Живеете в апартамент или къща с малка градина и търсите място, където вашият четириног приятел да тича? Е, няма какво друго да правите, освен да се отправите заедно към парка […]

Вижте повече

    Контактна форма

    Храна за кучета по породи