Филтри

Категория

Марка

Вкус

Вижте повече

Текстура на храната

Цена

Порода

Възраст

Нужда

Вижте повече

Разфасовка

Вижте повече

ПОКАЖИ ФИЛТРИ

Категория

Марка

Вкус

Вижте повече

Текстура на храната

Цена

Порода

Възраст

Нужда

Вижте повече

Разфасовка

Вижте повече

Консервирана храна за котки

Показване на 1–12 от 71 резултата

Консервирана храна за котки

консервирана храна за котки

Мократа храна за котки се предлага в много варианти – пауч, консерва и пастет. Сред предложенията ни ще намерите разнообразие от консервирана храна за котки на марките Hill’s и Purina. Тези храни са произведени с най-висококачествени съставки. Предназначени да Ви даряват с повече щастливи мигове с вашия любимец. 

В сравнение със сухата храна, консервираната е по-богата на вода. Това я прави по-лесна за обработка и компенсира намаления прием на вода. Това от своя страна подпомага функцията на бъбреците. Освен това консервираната котешка храна подпомага развитието на ставите и костите.

Богатия асортимент от консервирани котешки храни се базира на рецепти с традиционни вкусове на агнешко, говеждо, заешко, зеленчуци, пилешко, телешко, черен дроб или на по-нетипични вкусове като океанска риба, спанак, тиква и зелен фасул.

Рецепти специално създадени да задоволят изтънчения вкус на Вашето коте с всяко едно ястие. Перфектния баланс между вкус и питателност – създадени да посрещат енергийните нужди на вашия домашен любимец.

Уникални рецепти вдъхновени от природата, направени с естествени висококачествени и лесно смилаеми съставки и приготвени от експерти. 

Котките се нуждаят от по-големи количества протеин в храната си в сравнение с кучетата. Това е така, защото протеините се явяват основен източник на калории за котките. Естествен източник на протеин се явява месото.

За да поддържате котката си в добро здраве е нужно да й осигурявате подходящия баланс на всички жизненоважни хранителни съставки в диетата. Освен протеините важни съставки, които трябва да присъстват в диетата на вашата котка са мазнини, въглехидрати, минерали и витамини. 

Значението на мазнините в котешката диета

Значението на мазнините в котешката диета

Тъй като храносмилателния тракт на котките не е проектиран да обработва растителни вещества, те не получават достатъчно енергия от въглехидратите. Вместо това котките извличат енергия от животински мазнини. Като най-важната функция на мазнините е да осигуряват енергия.

Котките също извличат омега-3 и омега-6 мастни киселини, които играят важна роля за цялостното им здраве. Те са от съществено значение за котешкото зрение, по-здрава имунна система, репродуктивното здраве и по-здрава кожа и козина. 

Не е препоръчително да ограничавайте количеството мазнини в диетата на вашата котка, като средство за управление на теглото на животното. 

Разгледайте суха храна за котки.

Консервирана храна за котки от petstation.bgВ нашия онлайн магазин ще намерите разнообразие от консервирана храна за котки. Работим с реномирани марки като Hill’s и Purina. Поддържаме богато разнообразие от вкусове и разфасовки.
Перфектен баланс между вкус и питателностКонсервираната храна за котки е специално създадена да задоволява енергийните нужди на вашия любимец. Рецепти вдъхновени от природата. Приготвени от специалисти в бранша.
Консервирана храна за котки – видовеПредлагаме консервирана храна за котки под формата на пауч, консерва и пастет. Над 15 вкуса на консервирана котешка храна. Създадена да задоволява нуждите на вашата котка.
ЦениЦеновия диапазон на консервираната храна за котки от 1,75 до 59,00 лева. Цената варира в зависимост от разфасовката и вида на консервираната храна за котки. Храни за котки в зряла и напреднала възраст, както и за подрастващи.

Често задавани въпроси

Какви видове консервирана храна за котки предлагате?

Предлагаме консервирана храна за котки в много варианти – пауч, консерва и пастет. Сред предложенията ни ще намерите разнообразие от консервирана храна за котки на марките Hill’s и Purina. Тези храни са произведени с най-висококачествени съставки.

Какви са предимствата на консервираната котешка храна?

В сравнение със сухата храна, консервираната е по-богата на вода. Това я прави по-лесна за обработка. Освен това, тя подпомага функцията на бъбреците. Консервираната котешка храна подпомага развитието на ставите и костите.

Какви вкусове на консервирана котешка храна предлагате?

Богатия асортимент от консервирани котешки храни се базира на рецепти с традиционни вкусове на агнешко, говеждо, заешко, зеленчуци, пилешко, телешко, черен дроб или на по-нетипични вкусове като океанска риба, спанак, тиква и зелен фасул. Рецепти специално създадени да задоволят изтънчения вкус на Вашето коте. Перфектния баланс между вкус и питателност.

Последни публикации

котешки тоалетни
Кои са най-добрите котешки тоалетни?

Във всяко домакинство, където има котка, котешката тоалетна е от съществено значение. Изборът на правилните котешки тоалетни може да направят голяма разлика в удобството за вашата котка и в това […]

Вижте повече
Какво да направите ако кучето ви се изгуби или избяга
Какво да направите, ако кучето ви се изгуби или избяга?

Това е може би един от най-големите кошмари на всеки собственик на куче. В един момент вашето куче тича щастливо наоколо, а в следващия го няма безследно. С едно мигване […]

Вижте повече
Правила в парка за кучета
Правила в парка за кучета

Живеете в апартамент или къща с малка градина и търсите място, където вашият четириног приятел да тича? Е, няма какво друго да правите, освен да се отправите заедно към парка […]

Вижте повече

    Контактна форма

    Храна за кучета по породи