+359898633185 Поръчай по телефона

Хапки в сос

Мокра храна Royal Canin Urinary

Състав

Специална формула

Големина

Всички породи

Възраст

От 1 до 6 години

Нужда

Уринарна система

Пълноценна мокра храна в пауч за  котки над 12 месеца за поддържане здравето на уринарния тракт.

Може да забележите, че котката ви уринира по-често от обикновено и не се съобразява с местата, на които го прави (т.е. извън котешката тоалетна). Това значи, че може би има уринарен проблем. Дори и да не сте забелязали нищо необичайно с хигиенните навици на животното, никога не е излишно да проверите с ветеринарния си лекар дали всичко е наред. Здравословните проблеми невинаги имат външни проявления в началото. Мократа храна Royal Canin® Urinary Care парченца в сос е специално разработена да поддържа здравословния баланс на минерали в котешката урина.

Royal Canin® Urinary Care подпомага здравето на уринарния тракт.

Знаем, че уринарните проблеми са по-често срещани при котки с наднормено тегло. Затова поддържането на идеалното тегло на котката ви ще допринесе за здравето на уринарната ѝ система.

Тази храна има хранителен профил, които е инстинктивно предпочитан от котки в зряла възраст. Това ще повиши апетитността и пълната консумация.

Royal Canin® Urinary Care се предлага и в сух вариант под формата на вкусни хрупкави гранули. Ако обмисляте смесено хранене следвайте препоръките за хранене. Така ще сте сигурни, че котката  ще получи точното количество суха и мокра храна за оптимално задоволяване на нуждите ѝ.

СЪСТАВ: месо и животински продукти, зърнени култури, продукти с растителен произход, минерали, различни захари.

ДОБАВКИ (на кг.): Хранителни добавки: Витамин D3: 330 IU, E1 (Желязо): 3 мг, E2 (Йод): 0.2 мг, E4 (Мед): 2. мг, E5(Манган): 0.9 мг, E6 (Цинк): 9мг.

АНАЛИТИЧНИ СЪСТАВКИ: Протеин: 9.2% – Мазнини: 3.0% – Сурова пепел:1.4% – Сурови влакнини:0.9% – Влага: 82.0%.

Contact Form backgroun image

    Контактна форма