+359898633185 Поръчай по телефона

Хапки в сос

Мокра храна Royal Canin Urinary

Състав

Специална формула

Големина

Всички породи

Възраст

От 1 до 6 години

Нужда

Уринарна система

Пълноценна мокра храна в пауч за  котки над 12 месеца за поддържане здравето на уринарния тракт.

Може да забележите, че котката ви уринира по-често от обикновено и не се съобразява с местата, на които го прави (т.е. извън котешката тоалетна). Това значи, че може би има уринарен проблем. Дори и да не сте забелязали нищо необичайно с хигиенните навици на животното, никога не е излишно да проверите с ветеринарния си лекар дали всичко е наред. Здравословните проблеми невинаги имат външни проявления в началото. Мократа храна Royal Canin® Urinary Care парченца в сос е специално разработена да поддържа здравословния баланс на минерали в котешката урина.

Royal Canin® Urinary Care подпомага здравето на уринарния тракт.

Знаем, че уринарните проблеми са по-често срещани при котки с наднормено тегло. Затова поддържането на идеалното тегло на котката ви ще допринесе за здравето на уринарната ѝ система.

Тази храна има хранителен профил, които е инстинктивно предпочитан от котки в зряла възраст. Това ще повиши апетитността и пълната консумация.

Royal Canin® Urinary Care се предлага и в сух вариант под формата на вкусни хрупкави гранули. Ако обмисляте смесено хранене следвайте препоръките за хранене. Така ще сте сигурни, че котката  ще получи точното количество суха и мокра храна за оптимално задоволяване на нуждите ѝ.

СЪСТАВ: месо и животински продукти, зърнени култури, продукти с растителен произход, минерали, различни захари.

ДОБАВКИ (на кг.): Хранителни добавки: Витамин D3: 330 IU, E1 (Желязо): 3 мг, E2 (Йод): 0.2 мг, E4 (Мед): 2. мг, E5(Манган): 0.9 мг, E6 (Цинк): 9мг.

АНАЛИТИЧНИ СЪСТАВКИ: Протеин: 9.2% – Мазнини: 3.0% – Сурова пепел:1.4% – Сурови влакнини:0.9% – Влага: 82.0%.

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма