+359898633185 Поръчай по телефона

Най-добрата порода кучета за вас и вашето здраве

Коя порода кучета са за вас?

Това да изберете най-добрата порода кучета за вас и вашето здраве е много важно. Един четириног спътник в живота ви може да донесе изобилие от награди. Домашните любимци не само предлагат любов и привързаност, но могат да ви помогнат да поддържате имунната си система силна, да намалите депресията и дори да понижите кръвното налягане. Част от намирането на правилното куче, разбира се, е да опознаете себе си. Какви хобита обичате? Кучето за вас ли е, за децата или за баба? Кучето трябва да бъде за цял живот – живота на кучето – така че помислете добре за кучето, което се надявате да имате. И не забравяйте, че има между 200 и 400 породи, в зависимост от източника, да не говорим за всички прекрасни мутри, така че има идеалното кученце за вас.

Кучета за любители на фитнеса

Ако обичате да живеете на открито, вероятно искате кучешки спътник, който споделя вашата радост. Почти всяко куче обича да излиза и да се разхожда, но породите, които обожават дългите ежедневни разходки или интензивните упражнения, обикновено са средно големи породи, включително лабрадор ретрийвър, доберман пинчер, ротвайлер, ирландски и английски сетер, ваймаранер, бордър коли, повечето пойнтери , немски овчарки и далматинци.

Кучета, които обичат деца

Почти всеки вид куче може да се окаже чудесен спътник за дете, но има някои породи, които са особено известни с любовта си към децата. Бигълите и боксьорите са добри за малки деца, които обичат да се лутат и играят, дакелите са чудесни за нежни, по-големи деца, докато лабрадор ретривърите и санбернарите обожават да имат деца от всички възрасти, с които да играят и да ги защитават.

Независими кучета за заети хора

Вие сте зает човек, винаги в движение. Въпреки че кучетата са товарни животни и се нуждаят от компания, някои кучета са по-независими от други и могат да паснат на вашия по-натоварен живот, включително аляските маламути, борзой (руски вълкодав) и китайските шарпеи. Можете също така да помогнете на вашето кученце да се справи с отсъствието ви, като имате две кучета и не е необходимо да са съвпадащи. Една лаборатория може да намери страхотно дружество с папийон, например.

Кучета винаги готови за внимание и любов

Имате да дадете много любов и привързаност. Ако искате кученце, което се радва на общуване с хора, помислете за померан, китайски гребенест, френски булдог или пудел. За куче, което обича вашето внимание и също така е добър пазач. Също такова, което лае, когато наблизо са непознати. Това е вашият идеален кучешки партньор. То може да бъде гонче, хрътка или американски кокер шпаньол.

Поръчайте най-доброто за Вашето куче от petstation.bg.

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма