+359898633185 Поръчай по телефона

Доставка и плащане

Мога ли да направя поръчка до офис на Speedy?

Да. При финализиране на поръчката може да се посочи, както адрес, така и офис на Speedy в съответното населено място и да получите информация за доставка и плащане.  

Каква е стойността на минималната и максималната поръчка, която мога да направя в сайта?

Няма изискване за минимална поръчка в PetStation.bg.

Максималната сума на поръчка в сайта е 3 000 лв. Всички продукти над тази сума ще бъдат разпределени в отделна поръчка.

Поръчките над 31 кг. ще се разпледелят на 2 и повече пакети в зависимост от теглото на стоките.

След колко време ще получа пратката си от PetStation.bg?

Изпълняваме стандартно поръчките в рамките на 24 часа.

При всички други случаи, поръчките се доставят в зависимост от наличността на продуктите,  както и часа, в който са регистрирани в нашата система. Ще получиш поръчката си между 1 и 3 работни дни, на посоченият от теб адрес за доставка. След като поръчката бъде изпратена, ще получиш уведомителен имейл, с който потвърждаваме, че пратката е на път.

Безплатна ли е доставката на продуктите в PetStation.bg?

  • Всяка поръчка до 99лв. се доставя на фиксирана цена от 5.90 лв.
  • Всички поръчки над 99лв. са с безплатна доставка.
  • Доставките до адрес в гр. София се извършват от куриер на Petstation.bg.

Ние от PetStation.bg, винаги се опитваме да ти предложим вариант за безплатна доставка, затова следи условията на промоциите. Точна информация за цената на доставката на твоята пратка може да получиш при завършването на поръчката си, след избор на конкретен метод за доставка.

Условията за безплатни доставки могат да бъдат различни в зависимост от периода на годината и натоварването на куриерските ни партньори. Затова те молим да проверяваш за условията за безплатна доставка, особенно по празничните дни, когато натоварването на куриерите е много голямо.

При неполучена пратка повече от веднъж потребителят заплаща всички куриерски разходи за транспорт.

Необходимост от фактура – При нужда от фактура, PetStation.bg ще издаде такава, но ДДС не се начислява на основание “чл.113 ал.9 от ЗДДС” (лицето не е регистрирано по ЗДДС).

Какви са възможностите за доставка?

Възможните видове доставка и сроковете, в които ще бъде изпълнена тя, може да се видят преди финализиране на поръчката. Налични са опции за доставка до личен адрес и до офис на куриерска фирма.

Мога ли да платя поръчката си в брой на куриера, в момента на доставка?

Отговорът е, да. Може да заплатиш поръчката си в брой на куриера в деня на доставката. За целта, при създаване на поръчка се избира вид на плащане „Наложен платеж“. 

Молим те да имаш на предвид, че при предоставени неточни или сгрешени данни, за адрес на доставката, в следствие на което стоката бъде изпратена на грешен адрес, разходите за куриерска услуга за пренасочване на пратката са за сметка на потребителя.

*Настоящите условия са актуализирани на 24.04.2024 г.

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма