+359898633185 Поръчай по телефона

Пробиотични таблетки

YuMove Digestive Care Dogs овкусени пробиотични таблетки за възстановяване на чревната микрофлора

Състав

Пробиотик

Големина

Всички породи

Възраст

От 1 до 7 години

Нужда

Добро храносмилане

Пробиотици за кучета с чувствителна храносмилателна система YuMove Digestive Care е уникален комплекс от пребиотици и пробиотици, който поддържа естествения баланс на храносмилателната система на домашния ви любимец.

YuMOVE Digestive Care for All Dogs – овкусени пробиотични таблетки за възстановяване на чревната микрофлора (за кучета)

5 признака за храносмилателни разстройства при кучета и котки:

 • Разхлабени или течни изпражнения.
 • Много газове.
 • Лош апетит.
 • Козина без блясък.
 • Влошено общо здраве.

Стомашните разстройства са често срещани при кучетата – те могат да се дължат на смяна на храната, подуване или затруднено храносмилане или на стрес. Но за щастие, пробиотиците за домашни любимци наистина могат да помогнат.

Как работи YuMove Digestive Care?

Съдържа най-висококачествените съставки, които запазват корема на Вашия домашен любимец в отлична форма. Нашите уникални биоактивни добавки укрепват естествената популация на бактериите, които са полезни за здравето на храносмилателната система на кучето. Те се конкурират с „лошите бактерии“ за хранителни вещества и блокират точки, където патогенните се опитват да се прикрепят. Междувременно специалният вид пребиотик  – въглехидрат помага на Вашия домашен любимец, чрез подкрепа на „добрите бактерии“. Всяка таблетка осигурява пробиотикът E. faecium, плюс биоактивен пребиотичен комплекс от MOS, scFOS и Бета глюкани. Тези активни съставки работят заедно, за да поддържат здравословен натуралния баланс в храносмилателната система на домашния Ви любимец.

 • УВЕЛИЧАВА ПОЛЕЗНИТЕ БАКТЕРИИ

  Над 200 милиона пробиотични Enterococcus faecium бактерии във всяка таблетка работят ежедневно, за да поддържат нормален баланс на полезните бактерии.

 • ПОТИСКА ПАТОГЕННИТЕ БАКТЕРИИ

  Висока чистота на пребиотиците MOS, scFOS и бетаглюканите, помагат за блокиране на патогенните бактерии, като в същото време хранят полезните бактерии, които поддържат храносмилателната система на кучето.

 • ПОДДЪРЖАТ ХРАНОСМИЛАТЕЛНАТА СИСТЕМА

  Биоактивната комбинация от пробиотици и пребиотици поддържа здравата чревната микрофлора и подпомага здравословното храносмилане, което позволява на кучето да остане активно и в кондиция.

 • ПОЛЕЗНО ПРИ ОТБИВАНЕ

  Подрастващите кученца и котенца могат да получат стомашно разстройство, докато тяхното тяло изгражда имунна система. YuMOVE Digestive care PLUS може да се дава на подрастващите, за да помогне за поддръжка на тяхната храносмилателна система веднага, след като те преминат на твърда храна.

  Нежен, естествен начин да запазите балансиран стомаха

YuMove Digestive Care и YuMove Digestive Care Plus работят заедно за възстановяване и поддържане на храносмилателната система. Давайте всеки ден, за да поддържате здравето на храносмилателната система, изпражненията твърди и да увеличите полезните бактерии в червата. Използвайте YuMove Digestive Care Plus, за да помогнете на Вашия домашен любимец да се възстанови при по-сериозни храносмилателни разстройства.

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

  Контактна форма