+359898633185 Поръчай по телефона

Омега 3 и 6 масла

YuMove Skin & Coat Care Show Dog for All – комбинация от есенциални масла

Състав

Омега 3 и 6 масла

Големина

Всички породи

Възраст

От 1 до 7 години

Нужда

Кожа и козина

YuMOVE Skin & Coat Care Show Dog for All Dogs – комбинация от есенциални масла, лецитин и лутеин за здрава кожа и козина и подобряване на зрението на кучетата.

YuMove Skin & Coat Care Show Dog  е уникална комбинация от най-добрите Омега 3 и 6 масла, комбинирани с лицетин, лутеин, и натурален витамин Е за поддържане и подобряване на кожата, козината и зрението на кучетата. Ефектът е забележим след най-малко 3-6 седмици.

 • Допринася за прекрасно изглеждаща козина
 • Насърчава бързия растеж на козината
 • Подобрява здравето и състоянието на кожата
 • Поддържа здравето на очите

5 причини, защо да използвате YuMove Skin & Coat Care Show Dog при подготовката на кучето си за изложба

 • Готови ли сте за предстоящия изложбен сезон?
 • Искате ли да осигурите на кучето си здрава кожа и козина?
 • Козината му в доброто състояние ли е?
 • Вярвате ли, че вашите изложбени резултати могат да се подобрят с по-добро състояние на козината?
 • Искате ли козината на Вашето куче да расте по – бързо и да стане по – плътна преди следващото състезание?

Нашата специална добавка за кожа и козина ще помогне за подобряване на състоянието на козината на Вашето куче. Тя ще изглежда по-лъскава и по-здрава на следващата изложба.

Спомага за по-бърз растеж на козината

YuMOVE Skin & Coat Care Show Dog съдържа масло от пореч и лецитин, за подпомагане на растежа и доброто състояние на козината. Лецитинът е богат източник на фосфолипиди – жизненоважен компонент за козината. Тази основна хранителна съставка помага да се осигури сила и поддръжка на космените фоликули и по този начин осигурява здравословна основа за обилен растеж.

Подобрява здравето и състоянието на козината

Кожата на Вашето куче постоянно се подновява. Въпреки това, ако този процес не работи добре, Вие ще забележите признаци на влошено здраве на кожата (например люспене и сухота). Нашата уникална комбинация на Омега 6 – добита от естествен източник от пореч, поддържа и подхранва кожата на кучето, като помага за процеса на естествено възобновяване.

Поддържа здравето на очите

YuMOVE Skin & Coat Care Show Dog съдържа Омега 3 DHA и лутеин, които осигуряват ключови хранителни вещества за поддържане на очите здрави.

Защо маслата в YuMOVE Skin & Coat Care Show Dog са толкова уникални?

Ние в Lintbells, избираме Омега 3 и 6 маслата много внимателно. След извличането на най-висококачествените семена от златно ленено семе и пореч, прилагаме метод на студено пресоване и внимателно извличаме маслата от тях. Подобно на най-висококачествените студено пресовани зехтини, така и маслото в YuMOVE Skin & Coat Care Show Dog е студено пресовано и бързо бутилирано, за да се запази качеството му. След това добавяме витамин E от естествени растителни източници, който се бори със свободните радикали и същевременно запазва качествата на маслото.

Тази висококачествена добавка съдържа 100% сьомгово масло. Процесът от рибарската лодка до готовото бутилирано масло отнема по-малко от четири часа, така че бъдете сигурни, че кучето Ви получава най-свежата, ефективна и успокояваща кожата комбинация – свежест от кристално чистите норвежки фиорди на Норвегия.

 

Препоръчителен дневен прием:

Подходящо за кучета от всяка порода или размер, на възраст от шест седмици и по-големи. YuMOVE Skin & Coat Care Show Dog е естествено вкусно масло и е лесно за използване, просто изпомпайте маслото върху храната на вашето куче (всяка помпичка съдържа приблизително 2 мл). Можете да изберете да дадете препоръчаното количество наведнъж или да разпределите през целия ден.

Използвате YuMOVE Skin & Coat Care Show Dog за първи път?

Важно е да дадете време на вашето куче да свикне с новостите, които въвеждате в храната му. Опитайте да давате половината от препоръчителната дневна доза през първата седмица, преди да преминете към цялото количество.

YuMOVE Skin & Coat Care Show Dog има помпичка за по-лесно дозиране.

 

 

Размер на кучето в кг

Дневен прием (брой натискания на помпичката) през първата седмица, ако ползвате продукта за първи път Дневен прием (брой натискания на помпичката)

след първата седмица

За колко дни стига опаковка от 500 мл
до 5кг 0,5 1 250
5-10кг 1 2 125
11-20кг 1,5 3 84
21-30кг 2 4 62
31-40кг 2,5 5 50
над 40кг 3 6 42

Състав: Сурово масло от златно ленено семе (81,1%), масло от сьомга (10%), сурово масло от семена на пореч (7,5%), рафинирано слънчогледово масло.

Добавки: Хранителни добавки (на кг): лецитини 10000 мг, витамин Е 2281,4 IU, масло от тагетес 1500 мг (лутеин: 300 мг).

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

  Контактна форма