Паучове

Royal Canin Yorkshire Terrier Adult

Състав

Пастет

Големина

Йоркширски териер

Възраст

От 1 до 7 години

Нужда

Всичко за породата

Пълноценна храна за кучета – специално за възрастни и кучета в зряла възраст от породата йоркширски териер – Над 10 -месечна възраст.

Предимства:

  • Здрава козина

Royal Canin Yorkshire Terrier Adult помага за поддържане здравето на кожата на йоркширкския териер и неговата дълга козина с ексклузивна комбинация от хранителни вещества.

  • Стимулиране на апетита

Помага за стимулиране апетита на йоркширския териер.

  • Качество на изпражненията

Помага за поддържане на храносмилателното здраве.

  • Адаптирана консистенция

Адаптирана консистенция

Описание:

Подходяща за йоркширски териери над 10 месеца, формулата ROYAL CANIN® Yorkshire Terrier пастет  е създадена според хранителните нужди на куче в зряла възраст. ROYAL CANIN® Yorkshire Terrier пастет допринася за поддържане на здрава кожа и дълга козина, благодарение на специалния комплекс от хранителни вещества, които правят козината блестяща и мека. Тази прецизна формула помага за поддържане на здрава храносмилателна система, специално за породата йоркширски териер. ROYAL CANIN® Yorkshire Terrier пастет е създадена с адаптирана текстура, която да засили вкусовите качества и да стимулира апетита на кучето. Аромата и меката структура на вкусните хапки ще задоволи апетита дори и най-капризния йоркширски териер! За да се погрижим за индивидуалните предпочитания на всяко куче,  ROYAL CANIN® YORKSHIRE TERRIER  Adult пауч се предоставя и в сух вариант – хрупкави и вкусни гранули. В случай че обмисляте смесено хранене, препоръчително е да следвате хранителните препоръки, за да сте сигурни че кучето ви получава необходимото количество суха и мокра храна за получаване на оптимални ползи.

Състав Royal Canin Yorkshire Terrier Adult: 

Състав:

месо и животински продукти, продукти с растителен произход, зърнени култури, минерали, масла и мазнини, различни захари.

Добавки (на килограм):

Хранителни добавки: Витамин D: 190IU; E1 (желязо):9  мг, E2 (йод):  0.3 мг, E4  (мед): 2.2 мг, E5  (манган): 2.7 мг, E6 (цинк):  27мг – Технологични. добавки: Клиноптилолит с утаячен произход: 2.2г

Аналитичен състав:

Протеин: 8.5% – Мазнини: 6.0% – Сурова пепел: 2.2% – Сурови влакнини: 1.6%  – Влага:78%

Указания за хранене:
Тегло в зряла възраст (кг)234
тегло на пауч (1 = 85 г)233+1/2

 

    Контактна форма

    Храна за кучета по породи