Суха храна

Royal Canin Maxi Light Weight Care

Състав

Специални гранули

Големина

Големи породи

Възраст

От 1 до 7 години

Нужда

Ниски калории

Royal Canin Medium Maxi Weight Care e суха храна за възрастни кучета и е специална формула, за да поддържа вашето куче от голяма порода и да подпомага поддържането на теглото им. Този продукт е подходящ за кучета достигнали зряла възраст от 15-месеца.

Royal Canin Medium Maxi Weight Care e суха храна за възрастни кучета и е специална формула, за да поддържа вашето куче от голяма порода. Той подпомага поддържането на теглото им. Този продукт е подходящ за кучета достигнали зряла възраст от 15-месеца.

Ключови предимства на Royal Canin Maxi Light Weight Care:

 • Ограничава наддаването на тегло.
 • Високото съдържание на протеин (27%) помага за поддържане на мускулната маса, а ниското съдържание на мазнини (11%) помага за ограничаване на наддаването на килограми и поддържа идеално тегло.
 • Оптималната комбинация от разтворими и неразтворими фибри помага на вашето куче да се чувства сито, докато омега-3 мастните киселини помагат за поддържане на здравето на ставите му.
 • Пълноценно и балансирано хранене за задоволяване на апетита, поддържане на идеално телесно тегло и поддържане на здрави стави.
 • Доказани резултати с -21% мазнини в сравнение със сходни продукти.
 • Ограничава наддаването на тегло.
  Знаете ли, че над 50% от домашно отглежданите кучета с наднормено тегло! Дори малки количества наднормено тегло могат да започнат да се отразяват на тяхното здраве и благополучие. ROYAL CANIN® Maxi Weight Care е храна за кучета специално създадена за кучета, предразположени към наддаване на тегло. Целта на храната е да се постигне и поддържа идеално телесно тегло с балансирана формула от протеини и мазнини.

Формула с високо съдържание на протеини (27%) и ниско съдържание на мазнини (11%) помага за поддържане на мускулната маса и ограничаване на наддаването на тегло. Пълна и балансирана формула с оптимална комбинация от разтворими и неразтворими фибри помага на вашето куче да се чувства силно и задоволено. Омега 3 мастните киселини помагат за поддържане на здрави стави.

ROYAL CANIN® Light Weight Care се предлага под формата на суха и мокра храна за кучета. Продуктът е подходящ за осигуряване на пълноценно и балансирано хранене за индивидуално или комбинирано хранене. Моля, следвайте указанията за хранене въз основа на идеалното телесно тегло на вашето куче за възрастен индивид; смесено хранене или индивидуална диета.

Подходящо за: За средни породи кучета от 26 кг до 44 кг с тенденция към напълняване. От 15+ месеца.

  Контактна форма

  Храна за кучета по породи