+359898633185 Поръчай по телефона

Суха храна

Royal Canin Maxi Light Weight Care

Състав

Специални гранули

Големина

Големи породи

Възраст

От 1 до 7 години

Нужда

Ниски калории

Royal Canin Medium Maxi Weight Care e суха храна за възрастни кучета и е специална формула, за да поддържа вашето куче от голяма порода и да подпомага поддържането на теглото им. Този продукт е подходящ за кучета достигнали зряла възраст от 15-месеца.

Royal Canin Medium Maxi Weight Care e суха храна за възрастни кучета и е специална формула, за да поддържа вашето куче от голяма порода. Той подпомага поддържането на теглото им. Този продукт е подходящ за кучета достигнали зряла възраст от 15-месеца.

Ключови предимства на Royal Canin Maxi Light Weight Care:

  • Ограничава наддаването на тегло.
  • Високото съдържание на протеин (27%) помага за поддържане на мускулната маса, а ниското съдържание на мазнини (11%) помага за ограничаване на наддаването на килограми и поддържа идеално тегло.
  • Оптималната комбинация от разтворими и неразтворими фибри помага на вашето куче да се чувства сито, докато омега-3 мастните киселини помагат за поддържане на здравето на ставите му.
  • Пълноценно и балансирано хранене за задоволяване на апетита, поддържане на идеално телесно тегло и поддържане на здрави стави.
  • Доказани резултати с -21% мазнини в сравнение със сходни продукти.
  • Ограничава наддаването на тегло.
    Знаете ли, че над 50% от домашно отглежданите кучета с наднормено тегло! Дори малки количества наднормено тегло могат да започнат да се отразяват на тяхното здраве и благополучие. ROYAL CANIN® Maxi Weight Care е храна за кучета специално създадена за кучета, предразположени към наддаване на тегло. Целта на храната е да се постигне и поддържа идеално телесно тегло с балансирана формула от протеини и мазнини.

Формула с високо съдържание на протеини (27%) и ниско съдържание на мазнини (11%) помага за поддържане на мускулната маса и ограничаване на наддаването на тегло. Пълна и балансирана формула с оптимална комбинация от разтворими и неразтворими фибри помага на вашето куче да се чувства силно и задоволено. Омега 3 мастните киселини помагат за поддържане на здрави стави.

ROYAL CANIN® Light Weight Care се предлага под формата на суха и мокра храна за кучета. Продуктът е подходящ за осигуряване на пълноценно и балансирано хранене за индивидуално или комбинирано хранене. Моля, следвайте указанията за хранене въз основа на идеалното телесно тегло на вашето куче за възрастен индивид; смесено хранене или индивидуална диета.

Подходящо за: За средни породи кучета от 26 кг до 44 кг с тенденция към напълняване. От 15+ месеца.

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма