+359898633185 Поръчай по телефона

Суха храна

Royal Canin Chihuahua Puppy

Състав

Специални гранули

Големина

Чихуахуа

Възраст

От 1 до 8 месеца

Нужда

Захранване

Пълноценна храна за кучета – Специално за кученца чихуахуа – До 8 месеца.

Предимства:

  • Подпомагане на имунната система

Растежът е важен етап от живота на кучето. Това е време на големи промени, открития и нови предизвикателства. По време на този ключов период, имунната система на кученцето се развива постепенно. Royal Canin Chihuahua Puppy подпомага естествените защитни сили на кученцето благодарение на антиоксидантния комплекс, включително витамин Е.

  • Много добра апетитност

Chihuahua Puppy задоволява апетита на чихуахуа, благодарение на комбинацията от три фактора: гранула с адаптиран размер и форма, специална формула и избрани вещества, подобряващи вкусовите качества.

  • Намаляване количеството и мириса на изпражненията

Формулата помага за намаляване на количеството и мириса на изпражненията.

  • Специална гранула за миниатюрната челюст

Специална гранула адаптирана за малката челюст на кученцето от породата чихуахуа.

Описание:

Подходяща е за кучета порода чихуахуа до 8 месеца. ROYAL CANIN® Chihuahua Puppy е специално формулирана с всички хранителни вещества за вашето подрастващо куче. Растежът е важен етап от живота на вашето кученце – това е време на физиологични промени и нови открития. По време на този важен период, имунната система на вашето кученце се развива постепенно.

ROYAL CANIN® Chihuahua Puppy съдържа антиоксиданетен комплекс (включващ и витамин Е), който подпомага естествените защитени сили на вашето кученце докато то все още се развива. Специалната адаптирана гранула на ROYAL CANIN® Chihuahua Puppy е създадена за малките челюсти на кученцата чихуахуа – и така прави по-лесен приема и сдъвкването на храната. Специаланата формула и селектирани вкусови качества допринасят за добрата апетитност на храната, което означава, че задоволява апетита дори и на най-капризните представители на порода чихуахуа!

Какво още? Формулата на ROYAL CANIN® Chihuahua Puppy съдържа разнообразие от полезни хранителни вещества за поддпомагане и поддържане на храносмилателното здраве. Внимателно балансираните хранителни вещества не само помагат за намаляване обема на изпражненията на вашето куче, но също и на миризмата им!

Състав на Royal Canin Chihuahua Puppy:

Състав:

дехидратиран птичи протеин, ориз, животински мазнини, царевица, изолат от растителен протеин*, пулп от цвекло, хидролизирани животински протеини, соево масло, рибено масло, растителни влакнини, минерали, фрукто-олигозахариди, хидролизирани дрожди (източник на мано- олигозахариди), екстракти от дрожди (източник на бета- глюкани), екстракт от невен (източник на лутеин)

Добавки (на кг.):

Витамин A: 28000IU, Витамин D3: 800IU, Витамин E: 570мг – E1 (Желязо): 39мг, E2 (Йод): 3,9мг, E4 (Мед): 12мг, E5 (Манган): 51мг, E6 (Цинк): 107мг., E8 (Селен): 0,08мг – Технологични добавки: Клиноптилолит с утаечен произход: 10гр. – Сензорни добавки: Екстракт от юка от Мохаве (Yucca schidigera на прах): 125мг. – Консерванти – Антиоксиданти.

*L.I.P.:

протеини, подбрани на базата на много висока усвояемост.

Указания за хранене:
Възраст (месеца) Тегло в зряла възраст  = 1 кг Тегло в зряла възраст = 2 кг Тегло в зряла възраст = 3.5 кг
Грама Чаша Грама Чаша Грама Чаша
2 м 29 гр 3/8 49 гр 4/8 71 гр 6/8
3 м 32 гр 3/8 55 гр 5/8 80 гр 7/8
4 м 33 гр 3/8 56  гр 5/8 84 гр 1
5 м 33 гр 3/8 56 гр 5/8 84 гр 1
6 м 29 гр 3/8 48 гр 4/8 77 гр 7/8
7 м 24 гр 2/8 40 гр 4/8 69 гр 6/8
8 м 24 гр 2/8 40 гр 4/8 61 гр 5/8
9 м Chihuahua Adult Chihuahua Adult Chihuahua Adult

 

Дентално здраве Тази формула помага за намаляване образуването на зъбен камък, благодарение на веществата, свързващи калция.
Гранули на Royal Canin Chihuahua Puppy Специална гранула адаптирана за малката челюст на чихуахуа.
Суха храна за кучета  Сухата храна за кучета може да се раздели спрямо няколко основни фактора, а именно спрямо възрастта, големината му, неговите нужди, както и спрямо породата
Състав на сухата храна Сухата храна се състои от висококачествено месо и полезни хранителни вещества.
Правилният избор на храна за кучета Най-важното при избора на гранули за кучета е да се съобразите с няколко основни фактора. Първият и най-важен е в какъв етап от развитието си е Вашето куче. Храните за кучета са 3 основни вида – puppy – до 1 година,  junior – между 18 и 24 месеца и аdult – за възрастни кучета. 

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма