+359898633185 Поръчай по телефона

Тампони за очи и уши

Pet Clean Eye and Ear Cleaning Pads тампони за почистване на ушите и около очите за кучета и котки

Pet Clean Eye and Ear Cleaning Pads for Dogs & Cats. Тампони за почистване на уши и около очите за кучета и котки. Импрегнирани с натурални хипоалергенни съставки за премахване на замърсяването около очите. Подходящи и за почистване на ушите и ушната мида на домашния любимец.

Pet Clean Eye and Ear Cleaning Pads for Dogs & Cats са тампони за почистване около очите, замърсявания, гной, засъхнали секрети,  ушна кал. Премахват миризмите и са подходящи за кучета и котки.

  • Успокояващи и нежни, стерилни тампони за почистване на очите. Редуцират кафявите следи под очите и премахват остатъците от секрети и замърсявания. С безопасна за зоната около очите формула с масло от вечерна иглика, която не щипе.
  • Помагат за предотвратяване на инфекции – чрез редовното използване на кърпичките за почистване на уши и очи Pet Clean Ear and Eye Wipes можете да предотвратите инфекции и да намалите натрупването на ушна кал и замърсявания в ушите и около очите на вашия домашен любимец. Тези кърпички предлагат удобен и безопасен начин за редуциране на пътечки от сълзи, като поддържат деликатните зони на вашия домашен любимец чисти и здрави.
  • Бързи и лесни за използване тампони – извадете тампона от опаковката и внимателно избършете оцветената зона под окото. Повтаряйте при необходимост ежедневно. След употреба затегнете капачката, за да избегнете изсъхване
  • Удобни тампони за еднократна употреба – меки тампони, напоени с екстракт от алое вера и витамин Е, специално за почистване на чувствителната зона около очите, идеални за ежедневна употреба
  • Удобни за носене при пътуване
  • Подходящи за котки и кучета от всички породи

Почистването на ушите е важна стъпка в подготовката при прилагането на локално лечение на ушите. Отстраняването на остатъчната ушна кал премахва и микроорганизмите в нея. Подценяването на ролята на предварителното почистване при лечение на инфекция, може да доведе до повторно инфектиране, особено при алергични кучета.

Опаковка: 50 тампони

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма