+359898633185 Поръчай по телефона

Дентални тампони

Pet Clean Dental Pads тампони за дентална хигиена за кучета и котки

PET Clean Dental Pads for Dogs & Cats. Тампони за дентална хигиена за кучета и котки. Импрегнирани с натурални хипоалергенни съставки, премахващи плаката и намаляващи натрупването на зъбен камък. Осигуряват устна хигиена и дентална грижа на домашния любимец.

Pet Clean Dental Pads са тампони за дентална хигиена и почистване на зъбите, премахващи плаката и намаляващи натрупването на зъбен камък. Подходящи са както за кучета, така и за котки.

  • Специална текстура за ефективно премахване на плаката и зъбния камък
  • Тампони, напоени с натурални растителни съставки
  • Здрави и устойчиви на накъсване
  • Без необходимост от миене с четка
  • Освежаващ аромат на мента

Pet Clean Dental Pads са лесни за използване тампони, импрегнирани с натурални хипоалергенни съставки, премахващи плаката и намаляващи натрупването на зъбен камък.

Осигуряват устна хигиена и дентална грижа на домашния любимец. Тампоните за почистване на зъби са също толкова ефективни, колкото миенето с четка, но много по-лесни за използване, което ги прави идеален заместител. Естествените съставки и добавената мента улесняват здравословното почистване и придават свеж дъх. Тези тампони почистват плаката и бактериите, причиняващи неприятна миризма, без да дразнят устата на кучетата и котките. Осигуряват естествено освежаване на дъха и почистване на устната кухина. Достатъчни са за 50 дни, като осигуряват ефективна дентална грижа.

Опаковка: 50 броя

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма