+359898633185 Поръчай по телефона

Против скубене

Oropharma No-Pick горчив спрей за птици

Oropharma No-Pick е силно горчив спрей срещу кълване на пера. Този продукт предпазва растящите млади птици от скубане на перата от страна на родителите им и други възрастни птици.

Oropharma No-Pick is е силно горчив спрей срещу кълване на пера. Този продукт предпазва растящите млади птици от скубане на перата от страна на родителите им и други възрастни птици. Помага и в случаите, когато птиците кълват собствените си пера и се самонараняват.

Oropharma No-Pick  – горчив спрей за птици предпазващ от кълване на перата.

Състав: aqua, denatoniumbenzoat, benzalkonium chloride, benzyl alcohol, methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolione.

Инструкции за употреба: напръскайте върху перата веднъж дневно. Внимание: не пръскайте върху очите и клюна! Дръжте далеч от доспъпа на деца!

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма