+359898633185 Поръчай по телефона

Бляскаво оперение

Oropharma Jungle Shower спрей с алое вера

Oropharma Jungle Shower е спрей с алое вера за бляскаво оперение и здрава кожа. Продукт за грижа, който почиства перата, възстановява баланса на влагата в кожата и перата, ограничава падането на прах от перата и спомага за поддържане на здрава кожа.

Oropharma Jungle Shower е спрей с алое вера за бляскаво оперение и здрава кожа. Продукт за грижа, който почиства перата, възстановява баланса на влагата в кожата и перата, ограничава падането на прах от перата и спомага за поддържане на здрава кожа. Идеален за къпане на домашни птици. С благоприятно действие върху кожата и оперението на птиците. Почиства и освежава нежно перата.

Oropharma Jungle shower – спрей грижа за перата на птиците.

Разфасовка: 500мл

Състав: вода, алое барбаденсис гел, PEG-10 пропилен гликол, метилпарабен, пропилпарабен, калиев сорбат, натриев бензоат.

Указания за употреба:  Напръскайте Jungle Shower върху птиците от разстояние от 30см. Подходящо за ежедневна употреба. Не е необходимо да се изплаква.

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма