+359898633185 Поръчай по телефона

N&D Quinoa

N&D Quinoa Cat Weight Management с агне

Състав

Агне и Броколи

Големина

Всички породи

Възраст

От 1 до 7 години

Нужда

Контрол на теглото

Пълноценна мокра диетична храна за котки, за намаляване на наднормено тегло.

N&D Quinoa Cat Weight Management

Пълноценна диетична храна за възрастни котки.

N&D Quinoa Cat Weight Management е пълноценна диетична храна за котки, за намаляване на наднормено тегло.

Инструкции за хранене: 

Препоръчва се преди употреба да се потърси мнението на ветеринарен лекар. За постигане на ефективна загуба на тегло или поддържане на идеалното тегло не трябва да се превишава препоръчителният дневен калориен прием. За котките е препоръчително в началото на хранителния режим да се предвиди преходен период. Сервирайте храната във вида, в който е, като следвате дневните дажби, указани в таблицата. Дневните дажби, показани на приложената схема са само индикативни и може да е необходимо да бъдат регулирани, за да се постигне подходящо телесно тегло. Дневните дажби могат да варират спрямо породата, средата, физическата активност, темперамента или състоянието на тялото. Дневната дажба може да бъде разделяна на две или повече хранения за деня. Препоръчително е първоначално да смесвате N&D със старата храна. Препоръчителна продължителност на употреба: До достигане на желаното телесно тегло и след това, ако това е необходимо за поддържане на теглото на желаното ниво. По всяко време трябва да има вода в наличност. След като бъде отворена, съхранявайте консервата в хладилник до 48 часа.

Състав: агнешки ребра и плешка (50%), pибен протеин, хидролизиран, cемена от киноа, екстрахирани (5%), рибено масло, броколи, аспержи, фрукто-олигозахариди, псилиум, хондроитин сулфат, глюкозамин, витамини, минерали.

Добавки на кг. Хранителни добавки: витамин A 4800IU; витамин D3 320IU; витамин E 160мг; xолин хлорид 501мг; Цинк (цинков хелат от хидроксианалог на метионина): 36мг; Mанган (манганов хелат от хидроксианалог на метионина):6.8мг; Желязо [хелат на глицинов хидрат с желязо(II)]: 16.8мг; Mеден (меден хелат от хидроксианалог на метионина): 2.9мг; технически чист DL-метионин1500мг; таурин 800мг; L-карнитин100мг.

Аналитични съставки: Влага 75.00%; Суров протеин 12.50%; Сурови мазнини 3.00%; Cурови влакнини 2.30%; Cурова пепел 2.90%

Консерва: 80гр.

Указания за употребавиж таблицата. Препоръчително е първоначално да смесвате N&D с предишната храна.

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма