+359898633185 Поръчай по телефона

Почистване на водата

JBL TopClean II скимер за почистване на водната повърхност

JBL TopClean II скимер за почистване на водната повърхност

TopClean II – Скимер за почистване на водната повърхност. За прикрепяне към JBL CristalProfi и други външни филтри.

JBL TopClean II скимер за почистване на водната повърхност

  • Отстранява покрития и чужди частици от водната повърхност: аксесоар за външен филтър – скимер за аквариуми 60 – 600 литра (от 35 см височина нагоре).
  • Поставете скимера в аквариума, свържете към смукателния маркуч на външния филтър (заменя съществуващата смукателна тръба), регулирайте засмукването на повърхностна/дълбока вода с шпиндел за регулиране.
  • Универсален: за маркучи с диаметър 9/12 до 16/22 мм. Плавно регулируем капацитет на засмукване: засмукване на повърхностни и дълбоки води. Полукръгла форма за ъглово закрепване.
  • 2-ро поколение: оптимизирано плаващо тяло – повече плаваемост и адаптиране към нивото на водата, по-здрав гребен, подвижен шпиндел за регулиране.
  • Съдържание на пакета: повърхностен скимер Top Clean II.

Премахва утайките
Редките смени на водата и прехранването могат да причинят образуването на биофилм (утайка) върху водната повърхност на аквариума. Това е така, защото повърхностната вода не се изтегля в циркулацията на филтъра от нормалната смукателна тръба на външния филтър. Образуването на утайки е белезникава „кожа“, състояща се от бактерии и гъбички. Пречи на обогатяването на водата с кислород.

Пречистете повърхностните води и водата от по-дълбоките нива
Скимерът JBL Surface ефективно премахва образуванията от утайки или предотвратява образуването им. Със своя дълбок прием на вода скимерът може да се използва за замяна на конвенционалната смукателна тръба. Скимерният гребен автоматично се адаптира към променящата се водна повърхност (както когато водата се изпарява).

Лесен за монтаж
Свържете скимера JBL Surface вместо конвенционалната смукателна тръба към външния филтър. Прикрепете смукателната камера с вендузи към задния ъгъл на вашия аквариум. С помощта на регулиращия щифт изберете съотношението засмукване на повърхностна вода/засмукване на дълбока вода.

Елегантен дизайн
Регулиращият шпиндел може да се отстрани от устройството. Скимерът JBL Surface е със стилна полукръгла форма и е подходящ за маркучи с диаметър от 9/12 до 16/22 мм.

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма