+359898633185 Поръчай по телефона

Нагряваща подложка

JBL TerraTemp Heatmat нагряваща подложка за терариум

JBL TerraTemp Heatmat нагряваща подложка за терариум

 • Идеално топлинно излъчване за животни и растения: самозалепваща инфрачервена нагревателна постелка за терариуми.
 • Лесен за монтаж: самозалепващо се закрепване отдолу, отстрани или отгоре, вкл. покриващо фолио за закрепване на видими места.
 • Особено здраво: изключително здраво PET фолио.
 • Най-висока безопасност: 2 изолационни слоя, електрическа връзка, запечатана със специална смола, защита от прегряване.
 • Съдържание на пакета: нагревателна подложка, нагревателна подложка TerraTemp, вкл. покривно фолио.

JBL TerraTemp Heatmat нагряваща подложка за терариум

Модерна нагряваща подложка за терариуми. В съответствие с действащите европейски норми и е безопасна за потребителя: нагряващите елементи, покрити с 3 фини полиетиленови слоя, се отпечатват върху изключително здрав полиетиленов пренасящ слой.

 • JBL TerraTemp Heatmat е самозалепваща се, така че може да бъде поставена навсякъде от външната страна на терариума.
 • Препоръчваме ви да залепите нагряващата подложка на страничната, задната или горната част на терариума, а не на дъното, тъй като в природата животните получават топлина от слънцето и инстинктивно търсят източника на топлина от горната част на терариума. Когато влечугите cа застрашени от прегряване, те се опитват да се скрият, като изравят дупка в земята, което няма да е възможно, ако нагряващата подложка е на дъното.
 • JBL TerraTemp Heatmat има допълнително фолио в неутрален тъмно кафяв цвят, което да залепите от вътрешната страна, за да прикриете подложката.
 • Препочъваме залепяне на нагряващата подложката от ВЪНШНАТА страна на терариума, за да се избегне влагата и намокрянето й. Тъй като тя излъчва лъчиста топлина, животните и другите организми (напр.растения) лесно се затоплят. Животните обаче трябва да имат по-хладни места, на които да се оттеглят, когато е необходимо, ето защо нагряващата подложка никога не трябва да покрива целия терариум.

Важна информация при използването на субстрат:

Използваните субстрати трабва да дават възможност за оптимално преминаване на топлината в терариума. Плътни материали с малко въздушно пространство са подходящи. Това включва пясъци и подобни на пясък материали като JBL TerraSand и JBL TerraBasis. Дървени стърготини, кори от дърво и други подобни като JBL TerraBark, JBL TerraWood  и JBL TerraCoco имат добри  топлоизолационни свойства и затова не са подходящи.

Предлага се в 3 варианта:

 • 8W    280 x 180 mm; 230V, 50/60Hz    IP44
 • 15W  280 x 350 mm; 230V, 50/60Hz    IP44
 • 25W  280 x 600 mm; 230V, 50/60Hz    IP44

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

  Контактна форма