+359898633185 Поръчай по телефона

Стабилизатор на PH

JBL StabiloPond Kh стабилизатор за PH в градинско езеро

Естествен стабилизатор за водата на езерото: гранули за стабилизиране на стойността на pH в езерото между 7,5 и 8,5 за успешна борба с водораслите в градинското езерце.

JBL StabiloPond KH – pH стабилизатор за градински езера.

  • Естествен стабилизатор за водата на езерото: гранули за стабилизиране на стойността на pH в езерото между 7,5 и 8,5 за успешна борба с водораслите в градинското езерце.
  • Лесен за използване: с указано необходимо количество за разпръскване върху езерото.
  • Гаранция за живота на риби и растения: предотвратява загуба на риби по време на цъфтеж на водорасли.
  • Без риск за рибите и растенията, екологично балансиран: прецизно повишаване на карбонатната твърдост за стабилизиране на рН стойността и осигуряване на най-добрите начални условия за ефективна работа на препарата срещу водорасли.
  • Свързва тежките метали и подпомага разграждането на амоняка.

Бърза помощ за езера, преди третиране срещу водорасли. Ако не използвате редовно JBL StabiloPond Basis, трябва да повишите карбонатната твърдост преди да се борите с водораслите, за да стабилизирате стойността на pH и да сте сигурни, че препаратът срещу водорасли изобщо действа. Препоръчваме ви да направите това вечерта ПРЕДИ да добавите препарата срещу водорасли на следващата сутрин.

„1-2-3 без водорасли“

  1. Стабилизирайте водата: увеличете минералното съдържание, за да могат препаратите срещу водорасли (JBL StabiloPond) да работят по-ефективно
  2. Справяне с водораслите: добавете подходящ препарат срещу водорасли (JBL AlgoPond) във водата
  3. Ограничете хранителните вещества: премахнете хранителните вещества от умиращите водорасли (JBL PhosExPond)

Дозировка: 100гр гранули за 1000л езерна вода, разпределени за цялото езеро. При първа употреба или при карбонатна твърдост 0: 200гр/1000л езерна вода; при повторна употреба: 100гр/1000л езерна вода. Винаги използвайте гранулите с нива на KH по-ниски от 4 (най-добре вечерта), преди да започнете с мерки за справяне с водораслите, по време на цъфтежа на водораслите или след обилни дъждове.

Подходящ за:   златни рибки, Кои, миди, охлюви, есетри, терапини, тропически терапини, воални риби, костенурки.

Състав: смес от минерали.

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма