+359898633185 Поръчай по телефона

Естествено пречистване

JBL Clynol препарат за естествено пречистване на водата

Clynol – Препарат за естествено пречистване на водата

 • Изчиства и избистря водата в аквариума чрез естествени минерали, които се разпространяват във водата, поглъщайки широка гама от нежелани вещества през специалната структура на повърхността си.
 • Премахва естествени и химически помътнявания и частици, предизвикващи потъмняване на водата.
 • Възпрепядства тежките метали, амоняка, протеините, миризмите и други нежелани вещества.
 • Прави водата кристално бистра, без никакви химически вещества.

JBL Clynol препарат за естествено пречистване на водата

 • Пречистване на вода по естествен начин. Почиства и избистря аквариумната вода по естествен начин. За сладководни и соленоводни аквариуми и терариуми за костенурки.
 • Почиства и избистря, елиминира обезцветяването и помътняването, използва минерали за свързване на тежки метали, амоний, протеини и миризми.
 • Здравословна вода, здрави риби: насърчава благосъстоянието на обитателите на аквариума.
 • Първоначалната мътност изчезва след 2-24 часа и водата става кристално чиста.
 • Съдържание: 1 бутилка Clynol. Начин на употреба: седмично по 10 мл/40 л вода. Пример: в 60л аквариум: 15мл. При по-сериозни прояви: 10 ml/40 l

Природата у дома – Дом за риби и растения
Рибите и безгръбначните трябва да се чувстват толкова у дома си в аквариума, колкото и в дивата природа. Микрофините естествени минерали се разпространяват във водата и поради индивидуалната си повърхностна структура свързват широка гама от нежелани вещества, обезцветители, частици и дори бактерии. Целият аквариум на практика се превръща в огромен филтър. Това естествено почиства водата и насърчава благосъстоянието на рибите и безгръбначните. Първоначално възникналата мътност ще изчезне след 2 до 24 часа и водата ще стане кристално чиста.

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

  Контактна форма