+359898633185 Поръчай по телефона

Избистряне на езера

JBL CleroPond препарат за избистряне на водата в градински езера

JBL CleroPond кара плуващите частици да се слепват в големи групи (да коагулират), които да потънат на дъното или да бъдат премахнати от филтъра. Признак за ефективността е образуването на бяло-белезникави облаци, които изчезват след няколко часа.

JBL CleroPond – за избистряне на водата

– Елиминира помътняване на водата от всякакъв вид

– Резултатът се вижда веднага

JBL CleroPond кара плуващите частици да се слепват в големи групи (да коагулират), които да потънат на дъното или да бъдат премахнати от филтъра. Признак за ефективността е образуването на бяло-белезникави облаци, които изчезват след няколко часа. Частиците, които са потънали на дъното, могат да бъдат изчистени като се сифонира дъното, а филтърът, ако се използва такъв, трябва да се почиства по-редовно, за да се премахнат събраните частици.

Дозировка: 40 мл за ок. 700-800 л вода.

Начин на употреба: Не филтрирайте през активен въглен. Изключете UV-C устройствата. Изключете устройствата за дозиране на солна киселина, ако има такива. Ако КН е под 4, а нивото на рН е над 8,6, използвайте JBL StabiloPond KH предишната вечер.  JBL CleroPond може да бъде използван на следващата сутрин. Никога не използвайте през деня или вечерта! Разбъркайте нужното количество в съд с вода от езерото и веднага излейте равномерно в езерото.

Съвет: за упорито зелено помътняване (цъфтеж на водата от плуващи водорасли) и бактериално помътняване, ви препоръчваме да използвате JBL AquaCristal UV-C

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма