+359898633185 Поръчай по телефона

Блокер на алгае

JBL AlgoPond Sorb блокер на алгае

Намалява растежа на нежеланите водорасли, използвайки „ефект на слънчевите очила“; Блокира слънчеви лъчи, важни за растежа на водораслите.

JBL AlgoPond Sorb – био-алги блокер

AlgoPond Sorb – Препарат за пречистване на водата в езерата чрез блокиране на спектър от светлината, важен за растежа на алгаето

Намалява растежа на нежеланите водорасли, използвайки „ефект на слънчевите очила“;

  • Блокира слънчеви лъчи, важни за растежа на водораслите;
  • Резултат от действието на JBL AlgoPond Sorb e светлокехлибарено помътняване на водата;
  • Не намалява нивата на рН и на твърдостта на водата.

AlgoPond Sorb: екстракти с естествен цвят от торф причиняват кехлибарено помътняване на водата, действайки като слънчеви очила, които спират определен спектър на светлината. Така се блокират светлинни лъчи, важни за водораслите и се забавя растежът им. Нивата на рН и твърдостта на водата остават непроменени. Активният йод и други важни съставки подобряват здравето на рибите.

Дозировка: 40мл на 700-800 л езерна  вода.

Начин на употреба:  На всеки 4 седмици от началото на пролетта: разклатете опаковката преди употреба. В съд смесете необходимото количество с вода от езерото и внимателно изсипете в езерото. Не филтрирайте с активен въглен.

Съвет: Най-напред третирайте срещу буен растеж на водорасли с JBL AlgoPond Forte и след това предотвратете повторната им поява с JBL AlgoPond Sorb. JBL HumoPond аctive (торфен гранулат) може да се използва като алтернатива на JBL AlgoPond Sоrb.

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма