+359898633185 Поръчай по телефона

Мини породи

Ferplast Puller Mini кучешка играчка ринг

Интерактивна играчка за тренировка на кучета от мини породи и кутрета. Комплект от 2 пръстена, изработени от дълготраен и нетоксичен материал.

Ferplast Puller Mini кучешка играчка ринг

ХАРАКТЕРИСТИКИ

 • Фитнес уред за кучета в комплект от 2 ринга.
 • Осигурява интензивна тренировка с максимални резултати: бягане, скачане и дърпане.
 • Изработен от нетоксичен комбиниран полимер.
 • Лек, но здрав материал, плаващ, без мирис.
 • Не уврежда зъбите на вашето куче.
 • Патентован продукт.
 • Размери Puller Midi: диаметър 18 x 4,7 cm височина.
 • Подходяща за мини породи кучета и кутрета.
 • Предлага се и в други размери.

ОПИСАНИЕ
Puller е иновативен инструмент, много полезен при възпитанието и обучението на кучето: благодарение на комплекта от два пръстена, осигурява перфектна ежедневна тренировка, поддържайки мускулите на вашия космат приятел здрави и подобрявайки тяхната устойчивост. Може да се използва при различни дейности като бягане, скачане и дърпане.

БЯГАНЕ: кучето настига  халките и ги връща обратно една по една. Ако вашето куче не иска да върне пръстена, покажете му втория. Упражнението обучава кучето да извлича предмет и помага за развиване на скорост и ловкост.

СКАЧАНЕ: Кучето скача и хваща ПУЛЕРА. След като кучето грабне пръстена, дайте друг вместо него. Упражнението тренира вниманието и уменията за реакция на кучето. ДЪРПАНЕ: Кучето дърпа халките една по една. Упражнението подобрява силата и устойчивостта на кучето.

Играчката Puller е направена от нетоксичен полимер, устойчив, но лек материал, използваем дори от малки кучета. Плаващ и безопасен за животното, без мирис, той е проектиран да не уврежда зъбите на вашия верен приятел. Puller се предлага в различни модели, които се избират според тялото на кучето. Моделът Puller Mni например е идеален за мини породи кучета и кутрета. Пакетът съдържа 2 пръстена Puller.

Предупреждения: Puller не е играчка за деца. Проверете и сменете, ако е повредена. Това не е играчка за дъвчене за кучета.

Размер: Ø 18 x 4,7 cm

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

  Контактна форма