+359898633185 Поръчай по телефона

Кожа и козина

Dermoscent Keravita хранителна добавка за защита на кожата и подхранване на козината и ноктите

Състав

Специална формула

Големина

Всички породи

Възраст

От 1 до 7 години

Нужда

Здрави кожа и козина

Основана на три активни съставки; фитокератин, бамбуков екстракт и олиго-витаминен комплекс; Keravita® възстановява блясъка и жизнеността на козината на кучетата и котките, подсилва ноктите и помага за намаляване на загубата на козина. Със своите вкусни, дъвчащи и лесно делими таблетки, Keravita® е много лесна за използване. Keravita® е в съответствие с диетата на животното, тъй като съдържа по-малко от 3 килокалории на таблетка.

Dermoscent Keravita ® – Хранителна добавка за защита на кожата и подхранване на козината и ноктите

За кучета & котки

Основана на три активни съставки: фитокератин, бамбуков екстракт и олиго-витаминен комплекс. Keravita® възстановява блясъка и жизнеността на козината на кучетата и котките. Подсилва ноктите и помага за намаляване на загубата на козина. Със своите вкусни, дъвчащи и лесно делими таблетки, Keravita® е много лесна за използване. Keravita® е в съответствие с диетата на животното, тъй като съдържа по-малко от 3 килокалории на таблетка.

Указания за употреба: Давайте веднъж дневно, според теглото на животното, като следвате препоръките за употреба по-долу. За да постигнете оптимален резултат, препоръчваме Ви да използвате Keravita® редовно и непрекъснато. Вкусните и дъвчащи таблетки могат да се дават отделно или лесно да се смесват с обикновена храна.

0-10 кг: ½ таблетка на ден

10-20 кг: таблетка на ден

20-40 кг: 2 таблетки на ден

Съставки: Dermoscent Keravita ® съдържа фитокератин (кератин от естествен произход, извлечен от пшеница и просо), богат на серни аминокиселини (цистин и метионин), за целенасочен ефект върху структурата на космите и ноктите. Кератинът е протеин и естествена съставка на космите и ноктите. Keravita® съдържа и бамбук, богат на силициев диоксид с реминерализиращи свойства, както и подхранващ витаминен комплекс (витамини В5, В8 (биотин), В3, В6 и Е), комбинирани с микроелемент цинк.

Съвети:

  • Keravita® е оважна помощ в периодите на линене или през цялата година за животни, отглеждани в трудни условия на околната среда (атмосфера с високи температури, стрес и др.)
  • Keravita® се препоръчва след период на бременност / кърмене за възстановяване на качеството на козината и ноктите, които страдат от увреждане или девитализация, загубана на блясък и др.
  • Keravita® е идеалният продукт за подготовка за състезания и изложби
  • Keravita® е напълно приложима в случаи, в които се наблюдава прекомерна загуба на коса или увреждане на косъма: дефицит, например причинен от хранителен дисбаланс, химиотерапия, кожни заболявания, съпроводени със сърбеж (накъсана козина поради прекомерно разчесване / близане) и др.

ЕфикасностИзвършените тестове са установили отличната вкусови качества на Keravita®: 89% от кучетата и 83% от котките спонтанно са изяли Keravita® таблетките. Освен това качествата на Keravita® са оценени от група от 20 собственици на кучета / котки.Процент на удовлетворение

Кучета Котки
Обща оценка: 85% Обща оценка: 85%
Бласък на козината: 94% Бласък на козината: 94%
Жизненост на козината: 90% Жизненост на козината: 90%
Заздравени нокти: 81% Заздравени нокти: 81%
Лекота на употреба: 90% Лекота на употреба: 90%

 

Опаковка: 30 таблетки

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма