+359898633185 Поръчай по телефона

сух шампоан

Dermoscent Essential Mousse пяна за сухо почистване и без изплакване за кучета и дребни бозайници

Essential Mousse® е почистваща и възстановяваща грижа, предназначена за честа употреба за кучета, котки и дребни бозайници (зайци, порове, морски свинчета, хамстери, плъхове, мишки).

Dermoscent Essential Mousse е представен в бутилка с не-аерозолна помпа и е първата почистваща и възстановяваща грижа, предназначена за честа употреба за кучета и дребни бозайници (зайци, порове, морски свинчета, хамстери, плъхове, мишки). …). Съставен със 100% натурални активни съставки, съдържащи успокояващ агент, Dermoscent Essential Mousse е без сапун и:

  • Дезодорира животното о ефективно премахва замърсяванията
  • Успокоява чувствителната кожа
  • Усилва блясъка на козината
  • Подсилва хидролипидния филм и поддържа хидратацията на кожата

Съставки:Essential Mousse® съдържа конопено масло, което е богато на незаменими мастни киселини (Омега 3 и 6), етерично масло от ниаули, екстракт от лишей и успокояващ агент, получен от тиквени семки. Формулата на почистващата основа съдържа екстракт от корен от сапонария и липоаминокиселини от зелена ябълка.

Съвети:

• Essential Mousse® е идеален за животни, живеещи в апартаменти, където честото почистване понякога може да бъде проблемно поради липса на пространство и т.н.• Практичен за почистване на буйни животни или с неприязън към вода и шампоан. Също полезен за почистване на животни в период на възстановяване след операции или животни с инконтиненция.• За почистване на животни, подложени на повтаряща се поява на лоша миризма, като например порове.• Много удобно след връщане от разходки за локално почистване (напр .: лапите) – бързо и ефективно• За отстраняване на алергените от повърхността на кожата на животните с чувствителна кожа.

Ефикасност:

Ефикасността на Essential Mousse® доказана чрез клинично проучване, проведено под ветеринарен контрол. По различни критерии са установени значителни резултати.Процент на промяна между Ден 0 и Ден 28

Кучета Котки
Блясък на козината: +73% Блясък на козината: +76%
Успокояващ ефект: +86% Успокояващ ефект: +82%
Дезодориращ ефект: +85%

Процент на удовлетвореност сред стопаните

Кучета Котки
Ефикасност: 68% Ефикасност: 73%
Лесен за употреба: 62% Лесен за употреба: 93%

Указания за употреба:

Разклатете преди употреба. Напълнете дланта на ръката с пяна или я нанесете директно върху козината на животното. Уверете се, че зоната е добре напоена с продукта и след това я оставете да проникне, като внимателно я масажирате, за предпочитане срещу посоката на растежа на козината, за да се постигне по-добро почистване на кожата. Избягвайте очите и носа. Отстранете замърсяването с помощта на кърпа. Оставете да изсъхне и след това срешете козината.

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма