+359898633185 Поръчай по телефона

дерматологична грижа 20-40кг

Dermoscent Essential 6 Spot-On за кучета с телесно тегло от 20-40кг

Мултифункционална дерматологична грижа в единични дози, подходяща за всички типове кожа и козина.
Essential 6® spot-on е №1 спот-он дермо-козметичен продукт за кучета и котки, който осигурява лесно и ефикасно решение за кожния дисбаланс (познат и като керато-себорейни нарушения) неговите последствия: чуплива и без блясък козина, твърде суха или твърде мазна козина, лоша миризма и др.

Dermoscent Essential 6 spot-on – За кучета

Мултифункционална дерматологична грижа в единични дози, подходяща за всички типове кожа и козина

Dermoscent Essential 6 spot-on е №1 спот-он дермо-козметичен продукт за кучета и котки, който осигурява лесно и ефикасно решение за кожния дисбаланс (познат и като керато-себорейни нарушения) неговите последствия: чуплива и без блясък козина, твърде суха или твърде мазна козина, лоша миризма и др.

Essential 6® spot-on е патентован продукт, без добавени аромати, който постига минимум шест различни действия:

 • възстановява нивото на хидратация на кожата, засилва кожна бариерна функция,
 • засилва блясъка на козината,
 • намалява падането на козината (извън сезонното линеене) и подпомага повторното развитие на космената покривка,
 • намалява появата на люспи и пърхот,
 • дезодорира, като осигурява естествен аромат,
 • защитава чрез своето антиоксидантно действие.

Чрез едно лесно дейсвие, изискващо 2 секунди на седмица, Essential 6® spot-on позволява да се намали честотата на къпанията с шампоан и да се замени ежедневния прием на есенциални мастни киселини (омега 6-3).

Указания за употреба:

Счупете и махнете горната част на пипетата, като я сгънете веднъж напред и веднъж назад. Разгърнете козината в областта между раменете в основата на врата на животното докато кожата стане видима.  Изпразнете съдържанието на пипетата в една или две точки директно върху кожата. Не е необходимо масажиране. Благодарение на био-дифузиращото си действие (разпространение чрез кожните мазнини по концентрационния градиент) препаратът достига до всички части на тялото на животното.  Препоръчва се животното да не се къпе 2 дни преди и 2 дни след прилагането на продукта.  При къпане се намаляват кожните мазнини, а те са необходими за разпространяването на препарата по повърхността на кожата.

Няма несъвместимост при съвмесното прилагане на продукта с всеки един друг спот-он продукт. В случай на животни с дълга или обилна козина, почистете козината на животното на следващия ден след нанасянето, за да отстраните потенциалните остатъци от продукта и да осигурите оптимално разпределение по кожата.

За да се постигне оптимален и траен резултат, се препоръчва да се започне с първоначално лечение в продължение на 2 последователни месеца, като се прилага по една пипета на седмица, последвана от 1 пипета на всеки 2 седмици като редовно и продължително лечение, колкото е необходимо.

Съставки :

Иновативната формула на Essential 6® spot-on е постигната след щателен избор на is subjected % натурални активни съставки: синергичен комплекс от 10 есенциални масла (карамфил, камфор, галутерия, розмарин, куркума, риган, лавандула, мента, чаено дърво и кедър), конопено масло и масло от нийм, богати на незаменими мастни киселини и витамин Е.

Съвети :

 • При дъждовно време Essential 6® spot-on придава приятна миризма на животното.
 • При горещо време, когато животното е изложено на слънце и различни фактори на околната среда, Essential 6® spot-on помага на животното да поддържа добро ниво на хидратация на кожата си.

 Ефикасност :

Проведени са клинични изследвания от ветеринарни лекари в 7 държави върху общо 210 кучета и 79 котки. След едномесечно третиране са постигнати забележителни резултати по няколко критерия:

Процент на промяна между Ден 0 и Ден 28

Кучета Котки
Блясък на козината: +80% Блясък на козината: +76%
Падане на козината: -65% Падане на козината: -53%
Наличие на пърхут: -79% Наличие на пърхут: -79%
Дезодориращ ефект: +70%
Балансиращ ефект (намаляване на омазняването или сухотата на кожата): +74% Балансиращ ефект (намаляване на омазняването или сухотата на кожата): +74%

Опаковки: 

 • DERMOSCENT (Essential 6) – Spot-on за кучета с телесно тегло от 1 до 10 кг – 4 пипети по 0,6 мл
 • DERMOSCENT (Essential 6) – Spot-on за кучета с телесно тегло от 10 до 20 кг – 4 пипети по 1,2 мл
 • DERMOSCENT (Essential 6) – Spot-on за кучета с телесно тегло от 20 до 40 кг – 4 пипети по 2,4 мл

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

  Контактна форма