+359898633185 Поръчай по телефона

Малки кончета

Cavalor Probreed Mix по време на бременност и за малки кончета

Храна за бременни коне и малки кончета.

  • Осигуряване на основни мултиминерали
  • Стабилен растеж
  • Оптимално здраве на червата и имунитет

Cavalor Probreed Mix по време на бременност, лактация и за малки кончета

Cavalor Probreed Mix съдържа мюсли за бременни и лактиращи кобили и жребчета под една година. Тази смес подпомага доброто развитие и балансиран растеж на жребчетата и поддържа кобилите в добро състояние. С бухнали зърнени храни за добро усвояване и лесно смилане. Съдържа пре- и пробиотици за развитието на здрава чревна флора, осигуряваща основата за естествена устойчивост. Правилното съотношение калций/фосфор/магнезий осигурява добро развитие и плътност на костите. Идеалната комбинация от органична мед, цинк и манган осигурява добро развитие на костите, ставите и сухожилията.

Хранете, както ви е необходимо
Основата на доброто хранене за вашия кон е подходящ груб фураж и достъп до прясна питейна вода. Допълнете тази основа с концентрати или балансьор в зависимост от индивидуалните хранителни нужди на коня. Използвайте добавки за фина настройка.

Препоръки за хранене на Probreed Mix:
– Бременност: препоръчваме минимум 250 g до максимум 500 g на 100 kg телесно тегло на ден. За 600 кг кон това означава минимум 1,5 кг и максимум 3 кг на ден.

– Кърмене: препоръчваме минимум 375 g до максимум 625 g на 100 kg телесно тегло на ден. За 600 кг кон това означава минимум 2,25 кг и максимум 3,75 кг на ден.

– Жребче: препоръчваме минимум 250 g до максимум 450 g на 100 kg телесно тегло на ден. За 600 кг кон това означава минимум 1,5 кг и максимум 2,7 кг на ден.

Разделете концентрирания фураж на няколко порции на ден, за предпочитане след хранене с груб фураж.

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма