+359898633185 Поръчай по телефона

Без зърно

Acana Yorkshire Pork суха храна за кучета без зърно

Състав

Свинско

Големина

Всички породи

Възраст

От 1 до 7 години

Нужда

Без зърно и глутен

ACANA Yorkshire Pork е различен клас храна, която имитира еволюционната диета на вашето куче. „Биологично съответстваща“, тъй като отразява количеството, свежестта и разнообразието от меса, с които кучетата са се хранили през еволюционното си развитие, ограничавайки съдържанието на въглехидрати и синтетични ингредиенти в състава.

Храната, която избирате за вашето куче е едно от най-важните решения, които взимате

Acana е различен клас храна, която имитира еволюционната диета на вашето куче. „биологично съответстваща“, тъй като отразява количеството, свежестта и разнообразието от меса. С които кучетата са се хранили през еволюционното си развитие, ограничавайки съдържанието на въглехидрати и синтетични ингредиенти в състава.

Храната Acana следва 5-те принципа на  биологично съответстваща диета:

  • Богата на месо и протеини 

Всички кучета имат остри зъби и организъм, предназначен да разгражда протеини и мазнини от месо и риба. Ето защо в Acana се влагат до 75% месо – три пъти повече, в сравнение с комерсиалните храни за кучета. Без никакво съдържание на грахов или картофен протеин, Acana осигурява протеин от животински продукти (не растения), поддържайки чиста мускулна маса и осигурявайки пълноценно хранене на вашето куче.

  • Високо съдържание на прясно месо

До 1/2 от вложените месо и риба в храната са пресни или охладени, осигурявайки на вашето куче нужните хранителни вещества в тяхната най-естествена форма. 100% от месото е годно за човешка консумация, преди да бъде вложено в храната.

  • Единствен източник на животински протеин

        Acana Yorkshire Pork е храна с ограничен хранителен състав. Съдържа50% свинско – един единствен източник на протеин, лесно смилаем, което я прави            идеална за чувствителни кучета от всички породи и стадии на живота.

  • WholePrey месни пропорции

В природата хищниците, като вълците и дивите котки, изяждат плячката си цяла, набавяйки си всички нужни хранителни елементи от нея. WholePrey представя еволюцията в храните Acana. Включваща прясно месо, органи, хрущяли и кости в съотношения, имитиращи намирането им в природата.  Елиминиращи нуждата да се добавят синтетични елементи към диетата на вашите любимци.

Месото осигурява протеини, мазнини, витамин А, В, D и К, мед, хром, фолиева киселина, желязо, магнезий, калий, селен и цинк. Органите са източник на витамини, минерали, здравословни мазнини и аминокиселини. Хрущялите и костите са богат източник на минерали, включително калций, фосфор, магнезий и калий – всички в естествената си форма и лесно абсорбиращи се от организма.

  • Ограничено количество въглехидрати

Въпреки че, кучетата нямат нуждата от въглехидрати, комерсиалните храни съдържат голямо количество от високогликемични въглехидрати. Като картофи и тапиока, които често са водеща причина за затлъстяване и диабет. Ето защо Acana ограничава общото количество въглехидрати и заменя бързо разградимите въглехидрати със здравословни, ниско-гликемични плодове и зеленчуци.

Храната Acana се произвежда в собствената фабрика NORTH STAR на Champion Pet Foods в Канада.

Тук се контролира всеки етап от производството – откъде и как са отгледани вложените ингредиенти, до разработване състава на храната и пакетирането й, спазвайки стриктни здравни норми и процедури за безопасност.

Acana Yorkshire Pork (за кучета на всяка възраст, от всички породи) съдържа:

50% месо, 1/2 от което е прясно, с превъзходни хранителни качества, а 1/2 е изсушено на ниска температура като премиум източник на протеин. В състава е вложен само 1 вид месо в WholePrey съотношение от месо, органи и хрущяли:

  • Свине порода “Йоркшир”– месо, черен дроб, сърце, бъбрек и хрущяли – пресни, от регионални канадски ферми.

50% плодове, зеленчуци и билки

0% зърнени храни, картофи, тапиока, ГМО

Състав: прясно Йоркшир свинско месо (16%), сушено свинско месо (16%), зелен грах, червена леща, пресен свински черен дроб (6%), свинска мазнина (6%), пресен свински бъбрек (4%), прясна мускатна тиква (4%) пъстър боб, жълт грах, лещени фибри, сушен свински хрущял (2%). Морски водорасли (1.2%) (източник на DHA и EPA), прясна тиква, сушени кафеви водорасли, лиофилизиран свински черен дроб (0.1%), сол, пресни червени боровинки, пресни сини боровинки, корен от цикория, куркума, бял трън, корен от репей,. Лавандула, корен от бяла ружа, шипка, живи микроорганизми (enterococcus faecium).`

Добавки: витамин Е, D3 цинков хелат, меден хелат.

Енергийна стойност и разпределение: Метаболитната Енергия е 3393 kcal/kg (407 kcal за 250мл/120g чаша) като 32% от енергията е от протеин, 38% от мазнини и 30% от плодове и зеленчуци.

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма