+359898633185 Поръчай по телефона

Хапки в сос

Хапки в сос Royal Canin Sterilised

Състав

Специален пауч

Големина

Всички породи

Възраст

От 1 до 7 години

Нужда

Контрол на теглото

Пълноценна мокра храна в пауч за кастрирани котки в зряла възраст от 1 до 7 години.

Кастрираните котки имат различни хранителни изисквания сравнени с котки, които не са били кастрирани. Поради тази причини Royal Canin® Sterilised в сос е специално формулирана за хранителните нужди на вашата кастрирана котка.

Тези хапки в сос са с контролирано съдържание на енергия и умерени нива на мазнини. Royal Canin® Sterilised в сос помага за ограничаване шансовете на вашата котка да наддаде тегло. Това се случва особено често при предлагане на стандартните дневни порции. Royal Canin® Sterilised в сос е формулирана да отговори на оптималния хранителен профил инстинктивно предпочитан от котки в зряла възраст. Така ще подсигури консумирането на хранителни вещества за поддържане на добро общо здраве.

Royal Canin® Sterilised в сос съдържа точен минерален баланс за подпомагане здравето на уринарната система на вашата котка. За да отговори на индивидуалните предпочитания на вашата котка, Royal Canin® Sterilised в сос се предоставя и в още един мокър вариант – тип пастет, както и в сух вариант – вкусни и хрупкави гранули.  Ако обмисляте смесено хранене следайте хранителните препоръките,  за да сте сигурни, че котката ви ще получи точното количество суха и мокра храна за оптимално задоволяване на нуждите ѝ.

Състав: месо и животински продукти, зърнени култури, продукти с растителен произход, минерали, протеинови екстракти от зеленчуци, различни захари.

Добавки (за кг): Хранителни добавки: Хранителни добавки: Витамин D3: 40 IU, E1 (желязо): 4,5 мг, Е2 (йод): 0,5 мг, Е4 (мед): 3,0 мг, Е5 (манган): 1,5 мг, Е6 (цинк): 15,0 мг.

АНАЛИТИЧЕН СЪСТАВ: Аналитичен състав: Протеин: 9% – Сурови мазнини: 2.5% – Сурова пепел: 1.6% – Сурови влакнини: 1.5% – Влажност: 81%.

ИНСТРУКЦИИ ЗА ХРАНЕНЕ: Инструкции за хранене: виж таблицата. Партиден номер, регистрационен номер на фабриката и срок на годност: виж опаковката. Да се съхранява на сухо и прихладно място.

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма