+359898633185 Поръчай по телефона

Хапки в сос

Хапки в сос Royal Canin Sensory Smell

Състав

Специален пауч

Големина

Всички породи

Възраст

От 1 до 7 години

Нужда

Капризен апетит

Стимулира силното обоняние на котките.

Създадена да стимулира сетивата на котките и да обогати изживяването им при хранене.    Royal Canin® Sensory Smell е специално създадена с ароматен профил, който да стимулира мощното обоняние на котката ви. Съдържа парченца в сос с богат вкус и пълноценно съдържание на хранителни вещества.

Храната е формулирана така, че да отговаря на оптималния хранителен профил, който е инстинктивно предпочитан от котките в зряла възраст.    Продуктите от серията Royal Canin® Sensory съдържат комбинация от хранителни вещества, които подпомагат уринарното здраве на вашата котка.     Смесеното хранене със суха и мокра храна предлага на котката ви разнообразие от текстури и стимулира апетита ѝ. Използвайте точните пропорции, описани на опаковките.

СЪСТАВ: месо и животински продукти, риба и рибни продукти, зърнени култури, протеинови екстракти от зеленчуци, минерали, продукти с растителен произход, дрожди.

ДОБАВКИ (на кг): Хранителни добавки: Витамин D3: 120IU, Желязо (3b103): 4мг, Йод (3b202): 0,35мг, Мед (3b405, 3b406): 2,8мг, Манган (3b502, 3b503, 3b504): 1,2мг, Цинк (3b603, 3b605, 3b606): 12мг.
АНАЛИТИЧНИ СЪСТАВКИ: Протеин: 11,4% – Сурови мазнини: 2,7% – Сурова пепел: 1,6% – Сурови влакнини: 0,5% – Влага: 79,6%.
УКАЗАНИЯ ЗА ХРАНЕНЕ: виж таблицата. За кода на партидата, идентификационния номер на фабрикат: вижте на опаковката. Най-добър преди: вижте на опаковкта. Да се съхранява на сухо и прохладно място.

ПРЕДИМСТВА:

СТИМУЛИРАНЕ НА ОБОНЯНИЕТО

Стимулира силното обоняние на котките.

СТИМУЛИРАНЕ НА ОБОНЯНИЕТО

Котките имат силно развито обоняние и изборът им на храна зависи до голяма степен от аромата на храната. Тази формула е създадена с атрактивен ароматен профил, за да стимулира обонянието на котките.

СТИМУЛИРАНЕ НА СЕТИВАТА

Благосъстоянието на котките се подобрява, когато храната им осигурява сензорни вариации. ROYAL CANIN® SENSORY™ помага за стимулиране на сетивата на котките и подобрява изживяването им при хранене.

СТИМУЛИРАНЕ НА СЕТИВАТА

Благосъстоянието на котките се подобрява, когато храната им осигурява сензорни вариации. ROYAL CANIN® SENSORY™ стимулира сетивата на котките и подобрява изживяването им при хранене.

ИНСТИНКТИВНО ПРЕДПОЧИТАНА

Формулирана да отговаря на оптималния профил от макронутриенти, инстинктивно предпочитан от котки в зряла възраст.

УРИНАРНО ЗДРАВЕ

Помага за поддържане на здрава уринарна система.

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма