+359898633185 Поръчай по телефона

Суха храна за котки

Суха храна Royal Canin FIT 32

Състав

Специални гранули

Големина

Всички породи

Възраст

От 1 до 7 години

Нужда

Пълноценна храна

Балансирана и пълноценна суха храна за котки в зряла възраст от 1 до 7 години.

ОПИСАНИЕ: ROYAL CANIN® Fit 32 е подходяща за котки в зряла възраст от 1 до 7 години. Тя е специално разработена да отговори на всички хранителни изисквания за подпомагане и поддържане на здравето на вашата котка. Вашата котка се нуждае от висококачествено хранене, което да отговаря на всички изисквания на зрелостта – поради това ROYAL CANIN® Fit 32 има оптимален хранителен профил, който съдържа точните нива полезни хранителни вещества за подпомагане и поддържане на доброто здраве на вашата котка в зряла възраст. Какво още? ROYAL CANIN® Fit 32 е формулирана с баланс на полезни хранителни вещества – като различни витамини и минерали – за поддържане на здрава уринарна система на котките в зряла възраст. Благодарение на включването на специфични диетични фибри, ROYAL CANIN® Fit 32 подпомага да премахнете космите, които вашата котка е погълнала. Това означава, че появата на космени топки е значително намаляла.

 Състав: дехидратиран птичи протеин, ориз, пшеница, царевица, животински мазнини, дехидратирани свински протеин*, растителни влакнини, пшеничено брашно, хидролизирани животински протеини, царевичен глутен, мая и части от нея, пулп от цвекло, соево масло, рибено масло, минерали, люспи и семена от псилиум, хидролизирана мая (източник на мано-олигозахариди), екстракт от невен (източник на лутеин).

Добавки (на кг): Хранителни добавки: Витамин A: 13000IU, Витамин D3: 700IU, E1 (Желязо): 35мг, E2 (Йод): 3,5мг, E4 (Мед): 11мг, E5 (Манган): 45мг, E6 (Цинк): 136мг, E8 (Селен): 0,09мг – Зоотехнически добавки: Амониев хлорид: 5г – Консерванти – Антиоксиданти.

Аналитични съставки: Протеин: 32% – Сурови мазнини: 15% – Сурова пепел: 7,2% – Сурови влакнини: 4,6%.

* L.I.P.: протеини, подбрани на базата на много висока усвояемост.

Указания за хранене: виж таблицата. За кода на партидата, регистрационния номер на фабриката и датата на годност: вижте на опаковката. Да се съхранява на сухо и прохладно място.

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма