+359898633185 Поръчай по телефона

Стъклен Аквариум

Стъклен аквариум Capri 50 Black LED

Стъклен аквариум с вътрешен филтър, лед лампа и нагревател. Размери: 52×27 x вис: 36 cm; 40 литра с нов, изчистен дизайн, аквариумите Capri вече са налични с LED осветление.

Capri 50 Black LED стъклен аквариум за рибки с обем 40 литра.

  • Стъклен аквариум за сладка или солена вода
  • Идеален за начинаещи, защото е безопасен и лесен за работа
  • Изчистен, линеен дизайн
  • Дебелина на стъклото: 4 мм
  • Капацитет на резервоара: 40л
  • Тегло пълно: 50 кг
  • Височина със стойка: 109 см
  • Водонепроницаем капак, който не е закрепен към резервоара, но е водоустойчив
  • LED осветителна система, която осигурява високо цветопредаване и е енергоспестяваща
  • В комплект с LED лента 7.5W с трансформатор
  • Усъвършенствана вътрешна филтърна система Bluwave 01
  • Филтър в комплект с помпа 500 (l/h) и филтриращ материал
  • Специални щракващи се тапи, позволяващи закрепване на външни аксесоари
  • Препоръчва се по избор: съответстваща стойка Cayman 50

Ferplast с гамата си от аквариуми Capri мислят за начинаещия любител на рибите, който се доближава до света на акваристиката и предлагат безопасен и лесен за използване продукт. Аквариумът е създаден в съответствие с международния стандарт EN60598-2-11, който е задължителен за целите на CE декларацията за всички аквариуми, пуснати на пазара.

Отличаващи се с изчистен, линеен дизайн.

Аквариумите Capri, които вече се предлагат в LED версия, са създадени, за да гарантират максимална производителност и ниска консумация на енергия. Аквариумната LED осветителна система осигурява енергоспестяване, отлично цветопредаване с ярки цветове, ефективност и надеждност. LED крушките консумират 50% по-малко енергия от флуоресцентните крушки и осигуряват до 30 000 часа светлина! Таймерът за светлините улеснява регулирането на продължителността на осветлението според вашите нужди и вида на настройката, която сте избрали. Може да се използва и ръчно, като обикновен превключвател.

Аквариумите Capri имат водонепропусклив капак, който не е закрепен към резервоара, тестван да издържа на влага и пръски вода и всички са оборудвани с широка врата отпред, която може да се отваря за лесна поддръжка. Подходящи са за сладководни и соленоводни инсталации.

Моделът Capri 50 Black LED е с вместимост 40 литра и дебелина на стъклото 4 мм. Има вътрешен филтър Bluwave 01, усъвършенствана интегрирана двустепенна филтърна система (механична и адсорбентна), способна да осигури кристално чиста вода; филтърът също се предлага в комплект с филтриращ материал и помпа. Доставя се оборудван със 7,5 W LED лента с трансформатор.
Аквариумът е настроен така, че да могат да се добавят аксесоари: ако желаете да инсталирате външен филтър, можете лесно да направите това, благодарение на специалните щракващи се тапи на капака, предназначени да позволят преминаването на подаващи и смукателни тръби.

Допълнителна опция – можете да закупите подходящата стойка Cayman 50 отделно, която има черно покритие и е идеална за поддържане на резервоара.

Размери:

52x27x36h см.

Обем – 40 литра

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма