+359898633185 Поръчай по телефона

устна хигиена

Пръчици за кучета GoodBite Refill Sticks

Състав

Комбинация от вкусове

Големина

Всички породи

Възраст

От 1 до 8 години

Нужда

Устна хигиена

Опаковката съдържа: 192 дентални пръчици ( 0,9 x h 12,5 cm) за всички породи кучета.

GoodBite Refill Sticks – играта никога не е била толкова здравословна!

Здравата уста е много важна за благосъстоянието на вашия четириног приятел, като например поддържането на здравословното му тегло. GOODBITE NATURAL е иновативна играчка за дъвчене, която ще ви помогне да се грижите за денталната хигиена на вашето куче, без да го кара да наддава, за разлика от традиционните закуски на пазара.

Овкусява се с различни апетитни аромати, за да е по-атрактивен и да стимулира дъвченето. Консистенцията на продукта, съчетана с дъвченето на кучето, помага за премахване на плаката, като по този начин намалява натрупването на зъбен камък, поддържайки здрави зъби и венци.

GOODBITE Sticks NATURAL е уникален, защото е формулиран така, че да не се усвоява от тялото: ако бъде погълната, пръчицата се превръща в желеобразна маса, която след това се изхвърля естествено от организма. Разработена и тествана в сътрудничество с водещи международни изследователски центрове, GOODBITE Helix NATURAL е 100 % безопасна: напълно естествена (извлечена от царевично нишесте), нетоксична и биоразградима, не развива мухъл или патогени, не съдържа консерванти и не изтича.

Пръчиците за дъвчене на GOODBITE NATURAL се предлагат в различни форми (кокал, спирала и пръчици) и 6 апетитни вкуса: пиле, телешко, шунка, сьомга, зърнени храни, агнешко. Изберете правилния размер за вашето куче (налични са 6 размера. Препоръчва се редуване на вкусовете, за да поддържате интереса на кучето жив.

Ключови ползи на GoodBite Refill Sticks

  • Играчка за дъвчене за грижа за зъбите, няма хранителна стойност, не кара кучето да наддава на тегло. Здрава уста – стройни кучета. Валидна алтернатива на традиционните зъболекарски закуски.
  • Помага за премахване на плаката, намалява натрупването на зъбен камък, поддържа здрави венци.
  • При поглъщане се превръща в желеобразна маса и след това се изхвърля естествено. Не променя диетата на кучето, като помага за поддържане на здравословно тегло
  • Разработен и тестван в сътрудничество с водещи международни изследователски центрове.  GOODBITE NATUTAL е 100% безопасен. Напълно натурален (извлечен от царевично нишесте), нетоксичен и биоразградим, не развива плесени или патогени, не съдържа консерванти и няма срок на годност.

Опаковката съдържа: 192 дентални пръчици ( 0,9 x h 12,5 cm) за всички породи кучета.

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма