+359898633185 Поръчай по телефона

За малки котенца

Пауч с пуйка PURINA PRO PLAN® NUTRISAVOUR JUNIOR

Състав

Пуйка

Големина

Всички породи

Възраст

От 1 до 12 месеца

Нужда

Пълноценна храна

Храна за малки котенца – Паучове 26 х 85 грама. С вкус на пуйка.

Пауч с пуйка PURINA PRO PLAN® NUTRISAVOUR JUNIOR за малки котета. За захранване по време на отбиване и растеж. Съдържа DHA за поддържане на добро зрение и развитие на мозъка. Хранителния профил е адаптиран да се грижи за здравословния растеж.

Насоки за хранене:

Малки котенца 6-12 седмици, 1-4 пауча/ден;12-26 седмици, 2-5 пауча/ден & 26-52 седмици, 5-3 пауча/ден в отделни хранения или по желание. Всяко коте е различно в зависимост от нивата му на активност. Телесното му състояние и количествата храна и/или времето за хранене трябва да се съобразяват с това.

За бременни и кърмещи котки: хранете с толкова, колкото котката ще изяде, с най-малко 3 или 5 пауча, в зависимост дали е бременна или кърми.

Сервирайте Пауч с пуйка при стайна температура. Винаги осигурявайте чиста и прясна вода за пиене.

Насоки за хранене: За малки котенца от 6 до 12 седмици, хранете с 1 до 4 пауча на ден; от 12 до 26 седмици, хранете с 2 до 5 пауча на ден и от 26 до 52 седмици, хранете с 5 до 3 пауч ана ден в поне 2 отделни хранения или по желание. Всяко коте е различно в зависимост от нивата му на активност и телесното му състояние и количествата храна и/или времето за хранене трябва да се съобразяват с това.

Състав:
Месо и месни субпродукти (от които пуйка 4%). Екстракт от зеленчукови протеини, риба и рибни субпродукти, масла и мазнини, минерали, субпродукти от растителен произход, захари.

Съхранявайте на хладно, сухо място.

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма