+359898633185 Поръчай по телефона

Хапки в сос

Пауч за котки Royal Canin Kitten Gravy

Състав

Хапки в сос

Големина

Всички породи

Възраст

От 1 до 12 месеца

Нужда

Пълноценна храна

Пълноценна мокра храна със сос в пауч за подрастващи котенца до 12 месеца.

Royal Canin® Kitten в сос дава най-добрият старт в живота на вашето котенце започва с правилното хранене. Осигуряването на основни хранителни вещества, от които то се нуждае, ще подпомогне правилно развитието на вашето котенце и растеж в критичните моменти и след това.

Котенцата в период на отбиване от майчиното мляко може да са трудни. Това се случва, особено ако тяхната храна не е специално адаптирана за нуждите на вашето котенце и вкусовите им предпочитания. Поради тази причина Royal Canin® Kitten в сос е формулирана да отговори на оптималният хранителен профил инстинктивно препочитан от котенцата. Хранейки вашето котенце с вкусна храна, която взема под внимание вкуса, аромата и консистенцията, ще доведе до дългосрочен прием на хранителната диета, която давате.  Royal Canin® Kitten в сос осигурява всички необходими хранителни вещества нужни за поддържането на високоенергийните изисквания и поддържането на здрави стави. Както и поддържа  общото здраве.

По време на втората фаза на растеж (4-12 месеца), имунната система на вашето котенце не е все още напълно развита.  Royal Canin® Kitten в сос помага за засилване на естествените защитни сили на вашето котенце. Това става с антиоксидантен комплекс, съдържащ витамин Е, витамин С, лутеин и таурин. Храната е специално разработена за лесно дъвчене. Подходяща и за хранене на котките майки.

За да отговори на индивидуалните препочитания на всяка котка,  Royal Canin® Kitten в сос се предоставя и под формата на пастет.

СЪСТАВ: Месо и животински продукти, зърнени култури, протеинови екстракти от зеленчуци, минерали, продукти с растителен произход, маслa и мазнини, мая, различни захари.

ДОБАВКИ (за кг): Хранителни добавки:Хранителни добавки: Витамин D3: 175 IU, E1 (желязо): 4 мг, Е2 (йод): 0.36 мг, Е4 (мед): 2.8 мг, Е5 (манган): 1.3 мг, Е6 (цинк): 13 мг.

АНАЛИТИЧЕН СЪСТАВ: Протеин: 12% – Сурови мазнини: 4% – Сурова пепел: 1.8% – Сурови влакнини: 0.9% – Влажност: 78%.

ИНСТРУКЦИИ ЗА ХРАНЕНЕ: виж таблицата. Партиден номер, регистрационен номер на фабриката и срок на годност: виж опаковката. Да се съхранява на сухо и прихладно място.

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма