Хапки в сос

Пауч за котки Royal Canin Kitten Gravy

Състав

Хапки в сос

Големина

Всички породи

Възраст

От 1 до 12 месеца

Нужда

Пълноценна храна

Пълноценна мокра храна със сос в пауч за подрастващи котенца до 12 месеца.

ОПИСАНИЕ:

Давайки най-добрият старт в живота на вашето котенце започва с правилното хранене. Осигуряването на основни хранителни вещества, от които то се нуждае, ще подпомогне правилно развитието на вашето котенце и растеж в критичните моменти и след това. Котенцата в период на отбиване от майчиното мляко може да са трудни – особено ако тяхната храна не е специално адаптирана за нуждите на вашето котенце и вкусовите им предпочитания. Поради тази причина  ROYAL CANIN® Kitten в сос е формулирана да отговори на оптималният хранителен профил инстинктивно препочитан от котенцата. Хранейки вашето котенце с вкусна храна, която взема под внимание вкуса, аромата и консистенцията ще доведе до дългосрочен прием на хранителна диета, която давате.  ROYAL CANIN® Kitten в сос осигурява всички необходими хранителни вещества нужни за поддържането на високоенергийните изисквания и поддържането на здрави стави, както и поддържането на общото здраве. По време на втората фаза на растеж (4-12 месеца), имунната система на вашето котенце не е все още напълно рзвита.  ROYAL CANIN® Kitten в сос помага за засилване на естествените защитни сили на вашето котенце с антиоксидантен комплекс, съдържащ витамин Е, витамин С, лутеин и таурин.  ROYAL CANIN® Kitten в сос е специално разработен за лесно дъвчене и е подходящ и за хранене на котките майки. За да отговори на индивидуалните препочитания на всяка котка,  ROYAL CANIN® Kitten в сос се предоставя и под формата на пастет.

СЪСТАВ: Месо и животински продукти, зърнени култури, протеинови екстракти от зеленчуци, минерали, продукти с растителен произход, маслa и мазнини, мая, различни захари.

ДОБАВКИ (за кг): Хранителни добавки:Хранителни добавки: Витамин D3: 175 IU, E1 (желязо): 4 мг, Е2 (йод): 0.36 мг, Е4 (мед): 2.8 мг, Е5 (манган): 1.3 мг, Е6 (цинк): 13 мг.

АНАЛИТИЧЕН СЪСТАВ: Протеин: 12% – Сурови мазнини: 4% – Сурова пепел: 1.8% – Сурови влакнини: 0.9% – Влажност: 78%.

ИНСТРУКЦИИ ЗА ХРАНЕНЕ: виж таблицата. Партиден номер, регистрационен номер на фабриката и срок на годност: виж опаковката. Да се съхранява на сухо и прихладно място.

    Контактна форма

    Храна за кучета по породи