+359898633185 Поръчай по телефона

Пауч за котки

Паучове Royal Canin Ageing 12+

Състав

Специален пауч

Големина

Всички породи

Възраст

От 12+ години

Нужда

Грижа ставите

Пълноценна мокра храна в пауч за котки над 12 години.

Искате да сте сигурни, че вашата възрастна котка (над 12 години) получава специално хранене, което отговаря на нуждите ѝ да поддържа оптимално здраве. Нужно да давате храна, която тя предпочита инстинктивно. Поради тази причина Royal Canin® Ageing 12+ в сос е формулирана да отговори на макрохранителния профил. Той е инстинктивно предпочитан от застаряващите котки като вашата.

  • Застаряващите котки често имат по-високи изисквания за хранително поддържане на здравето на ставите. Поради това Royal Canin® Ageing 12+ в сос е специално формулирана да подпомага здравите стави. Чрез високо съдържание на омега- 3 мастни киселини – специално ЕПА и ДХА.
  • Royal Canin® Ageing 12+ в сос съдържа адаптирани нива на фосфор. Това подпомага здравословната бъбречна функция и общото бъбречно здраве
  • За да отговори на индивидуалните нужди на всяка котка, Royal Canin® Ageing 12+ в сос се предоставя и в с сух вариант като вкусни и хрупкави гранули. Ако обмисляте смесено хранене, следвайте хранителните препоръки, за да сте сигурни, че котката ви получава точните количества сухо и мокро хранене за оптимално здраве.

СЪСТАВ: месо и животински продукти, зърнени култури, протеинови екстракти от зеленчуци, масла и мазнини, продукти с растителен произход, минерали, различни захари, мекотели и ракообразни.

ДОБАВКИ (на кг): Хранителни добавки: Витамин D3:300 IU, E1 (Желязо): 4мг, E2 (Йод): 0,34мг, E4 (Мед): 2,7мг, E5 (Манган): 1,3мг, E6 (Цинк): 13мг.

АНАЛИТИЧНИ СЪСТАВКИ: Протеин: 9,5% – Сурови мазнини: 4% – Сурова пепел: 1,2% – Сурови влакнини: 1,1% – Влага: 80% – ЕПА/ДХА: 0,15% – Фосфор: 0,13%.

 

УКАЗАНИЯ ЗА ХРАНЕНЕ: виж таблицата. За кода на партидата, регистрационния номер на фабриката и датата на годност: вижте на опаковката. Да се съхранява на сухо и прохладно място.

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма