+359898633185 Поръчай по телефона

Кастрирани котки

Паучове за котки PURINA® CAT CHOW® STERILISED, за кастрирани котки над 1 година с пиле и патладжан

Състав

Пиле и патладжан

Големина

Всички породи

Възраст

От 1 до 6 години

Нужда

Контрол на теглото

Пауч за котки PURINA® CAT CHOW® STERILISED, за кастрирани котки над 1 година с Пиле и Патладжан – Пауч в сос, 85g

Паучове за котки PURINA. Грижете се за котката и й помогнете да е силна и здрава като използвате богатата на протеини формула на PURINA® CAT CHOW® Sterilised ,създадена за кастрирани котки:

  • От 1926г. насам експертите на PURINA® влагат своите разбирания за естествените нужди на животните в подпомагането на тяхното цялостно здраве и благосъстояние, чрез пълноценна храна.
  • Специално формулирана да  балансира последствията след хормоналните промени, свързани с кастрацията. С адаптирани нива на протеини и мазнини с цел поддържане на здрава мускулатура и здравословно тегло.
  • Паучове за котки PURINA е с вкус на пиле и съдържа източници на протеини. Специално подбрани заради качеството си, за да задоволят естествените нужди на котките.

Съставки: Месо и месни субпродукти (от които пиле 4%), протеинови екстракти от зеленчуци, риба и рибни субпродукти, минерали, зеленчуци* (0,9% дехидратирани патладжани, еквивалентни на 8% патладжани), субпродукти от растителен произход, захари, мая*. * Естествени съставки. Добавки:
Хранителни добавки: IU/kg: Vit A: 1000; Vit D3: 139; Vit E: 283;
mg/kg: Таурин: 455; Железен (II) сулфат монохидрат: (Fe: 12); Калциев йодат анхидрид: (I: 0.3); Меден (II) сулфат пентахидрат: (Cu: 0.9); Манганов сулфат монохидрат: (Mn: 1.6); Цинков сулфат монохидрат: (Zn: 17). Ароматизанти. Аналитични съставки:
Влага: 78%, Протеини: 13.5%, Съдържание на мазнини: 3%, Сурова пепел: 2.3%, Хранителни влакнини: 0.6%.

Съхранявайте на хладно, сухо място.

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма