+359898633185 Поръчай по телефона

За добро храносмилане

Паучове за котка PURINA PRO PLAN® NUTRISAVOUR DELICATE за чувствително храносмилане, Пуйка

Състав

Пуйка

Големина

Всички породи

Възраст

От 1 до 6 години

Нужда

Добро храносмилане

Мокра храна за котки, която помага, при чувствително храносмилане. Паучове с пуешко месо, 26 броя по 85 грама.

PURINA PRO PLAN® NUTRISAVOUR Adult DELICATE за котки в зряла възраст с чувствително храносмилане и чувствителна кожа. Съдържа високо смилаеми съставки и спомага да се редуцират кожните реакции, свързани с чувствителност към храната. Насоки за хранене: За котка 4kg, давайте 3 пауча на ден в поне 2 отделни хранения. Индивидуалните нужди може да варират и храненията трябва да се съобразяват, за да се поддържа нормалното и здравословно тегло на вашата котка. Сервирайте при стайна температура. Винаги осигурявайте чиста и прясна вода за пиене.
Насоки за хранене: За средна котка в зряла възраст (4kg) давайте 3 пауча на ден в поне 2 отделни хранения. Средните количества за поддържане на котка в зряла възраст са базирани на средно активни котки в нормални температури на околната среда. Индивидуалните нужди се различават и дажбите трябва да се приспособяват за поддържане на здравословно тегло на котката.Сервирайте при стайна температура. Винаги осигурявайте чиста и прясна вода за пиене. Състав:
Месо и месни субпродукти, екстракт от зеленчукови протеини, риба и рибни субпродукти (от които сьомга 4%), субпродукти от растителен произход, масла и мазнини, минерали, захари.

Съхранявайте на хладно, сухо място.

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма