+359898633185 Поръчай по телефона

Пастет за котки

Пастет за котки Royal Canin Kitten Loaf

Състав

Пастет в сос

Големина

Всички породи

Възраст

От 1 до 12 месеца

Нужда

Пълноценна храна

Пълноценна мокра храна (пастетна текстура) в пауч за подрастващи котенца до 12 месеца.

Когато котенцата започнат процеса на отбиване и отказване от майчино мляко, те взаимно споделят определен хранителен профил. Такъв, към който са инстиктивно привлечени, когато става въпрос за хранене с твърда храна.

За да храните вашето котенце с подходяща храна, е жизненоважно то да приема такава храна, която харесва.

В обратния случай основните хранителни вещества, съдържащи се в храната, няма да бъдат приети. Поради тази причина Royal Canin® Kitten Loaf е формулирана да отговаря на оптималния хранителен профил инстиктивно предпочитан от подрастващите котенца.

Изхранването на вашето котенце с атрактивна диета, при която вкусът, ароматът и консистенцията са взети под внимание ще допринесе за дългосрочен прием на хранителното меню. Във втората фаза на растеж ( 4 – 12 месеца), костната структура на вашето котенце ще продължи да се заздравява. Енергийните изисквания на вашето котенце са много високи, въпреки че са по-ниски в сравнение с изискванията през първата фаза на растеж.

Royal Canin® Kitten Loaf осигурява всички основни хранителни вещества за поддържането на високите енергийни изисквания и подпомагане заздравяването на костите, както и поддържането на доброто общо здраве.

По време на втората фаза на растеж имунната система на вашето котенце е все още недоразвита. Royal Canin® Kitten Loaf помага за подсилване на естествените защитни сили на котенцето с антиоксидантен комплекс. Той включва витамин Е, витамин С, таурин и лутеин. Royal Canin® Kitten  Loaf  е специално разработена лесно да се сдъвква. Подходяща е да се дава и на котката майка. За да задоволи индивидуалните препочитания на всяка котка, Royal Canin® Kitten Loaf се предоставя и в друг мокър вариант – хапки в сос.

Състав: месо и животински продукти, зърнени култури, протеинови екстракти от зеленчуци, продукти с растителен произход, минерали,  различни захари, мая, масла и мазнини.

Добавки (на кг): Хранителни добавки: Витамин D3: 195IU, E1 (Желязо): 2,8 мг, E2 (Йод): 20,43 мг, E4 (Мед): 3,4 мг, E5 (Манган): 0,8 мг, E6 (Цинк): 9 мг

Аналитични съставки: Протеин: 12,3 % – Сурови мазнини: 4,3 % – Сурова пепел: 2 % – Сурови влакнини: 1 % – Влага: 78 %.

Инструкции за съхранение: виж таблицата. За кога на партидата, регистрационния номер на фабриката и срок на годност: виж опаковката. Да се съхранява на сухо и прихладно място.

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма