+359898633185 Поръчай по телефона

Здрави кожа и козина

Лакомства за котки Monge Gift Skin Support

Състав

Риба треска и алое

Големина

Всички породи

Възраст

От 1 до 8 години

Нужда

Здрави кожа и козина

Хрупкаво лакомство с мек пълнеж за котки за здрава кожа и козина.

Лакомства за котки Monge Gift MONGE GIFT FILLED AND CRUNCHY SKIN SUPPORT CAT

WITH CODFISH AND ALOE VERA

Хрупкави джобчета с мек пълнеж с риба треска и алое за здрави кожа и козина.Допълваща храна за котки в зряла възраст.

  • Не само вкусно, но и полезно лакомство за вашата котка, благодарение на външния хрупкав слой за поддържане на зъбната хигиена и мек пълнеж с алое вера за кожата и козината.
  • Продукт, формулиран без зърнени култури и с риба треска за оптимизиране на вкуса и смилаемостта на храната.
  • Формулата е обогатена с таурин за поддържане на добро зрение и правилна сърдечна функция и с витамини за ежедневна жизненост.
  • Включените функционални съставки, като алое вера за поддържане на целостта на кожата и здравето на козината, бирена мая за защита на имунитета и масло от сьомга като източник на Омега-3 са резултат от изследване направено в Италия от Monge.
  • Лакомства за котки Monge Gift е без добавени изкуствени консерванти и захари.

Състав: картофи, сушена риба треска (10%, еквивалент на 25% прясна риба треска), сушена сьомга, грах, животинска мазнина (пречистена до 99,5%), хидролизиран животински протеин (черен дроб), рибено масло (масло от сьомга 0,5%), бирена мая (0,5%), минерали, продукти от преработката на билки (алое – Aloe vera L. 0,06%).

 

Аналитични съставки: суров протеин: 25%, сурови влакнини: 1,5%, сурови мазнини: 20%, сурова пепел: 7,5%, омега-3 мастни киселини: 0,7%. Метаболитна енергия: 3905ккал/кг.

 

Добавки: Хранителни добавки/кг: витамин А (ретинил ацетат): 9000IU, витамин D3: 630IU, витамин Е (ал-рак-алфа-токоферил-ацетат): 90мг, таурин: 1000мг. Технологични добавки: антиоксиданти: токофероли екстракти от растителни масла.

 

Инструкции за употреба: препоръчителен дневен прием за котка в зряла възраст с тегло 5кг –до 15 бройки дневно. Допълнете и регулирайте дневния прием с пълноценна храна. След отваряне да се консумира в рамките на 4 седмици. Осигурете постоянен достъп до прясна и чиста вода.

 

Опаковка: 60гр.

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма