+359898633185 Поръчай по телефона

Кастрирани котки

Котешко лакомство Monge Gift Sterilized

Състав

Патешко и червени боровинки

Големина

Всички породи

Възраст

От 1 до 8 години

Нужда

Кастрирани котки

Хрупкаво лакомство с мек пълнеж за кастрирани котки.

Котешко лакомство MONGE GIFT FILLED AND CRUNCHY STERILISED CAT

WITH DUCK AND CRANBERRIES

Хрупкави джобчета с мек пълнеж с патешко и червени боровинки за кастрирани котки.

Допълваща храна за кастрирани котки в зряла възраст.

  • Не само вкусно, но и полезно лакомство за вашата котка, благодарение на външния хрупкав слой за поддържане на зъбната хигиена и мек пълнеж с червена боровинка за поддържане на здравето на уринарния тракт.
  • Продукт, формулиран без зърнени култури и с риба треска за оптимизиране на вкуса и смилаемостта на храната.
  • Формулата е обогатена с таурин за поддържане на добро зрение и правилна сърдечна функция и с витамини за ежедневна жизненост.
  • Включените функционални съставки, като червена боровинка за здравето на уринарния тракт, бирена мая за защита на имунитета и масло от сьомга като източник на Омега-3 са резултат от изследване направено в Италия от Monge.
  • Котешко лакомство без добавени изкуствени консерванти и захари.

Състав: картофи, сушено патешко (10%, еквивалент на 25% прясно патешко), сушена сьомга, грах, животинска мазнина (пречистена до 99,5%), сушени червени боровинки (2%), хидролизиран животински протеин (черен дроб), рибено масло (масло от сьомга 0,5%), бирена мая (0,5%), минерали.

 

Аналитични съставки: суров протеин: 25%, сурови влакнини: 1,5%, сурови мазнини: 20%, сурова пепел: 7%, натрий: 0,6%, калий: 0,7%, фосфор: 0,9%, омега-3 мастни киселини: 0,7%. Метаболитна енергия: 3923ккал/кг.

 

Добавки: Хранителни добавки/кг: витаним А (ретинил ацетат): 9000IU, витамин D3: 630IU, витамин Е (ал-рак-алфа-токоферил-ацетат): 90мг, таурин: 1000мг. Технологични добавки: антиоксиданти: токофероли екстракти от растителни масла.

 

Инструкции за употреба: препоръчителен дневен прием за котка в зряла възраст с тегло 5кг –до 15 бройки дневно. Допълнете и регулирайте дневния прием с пълноценна храна. След отваряне да се консумира в рамките на 4 седмици. Осигурете постоянен достъп до прясна и чиста вода.

 

Опаковка: 60гр.

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма