+359898633185 Поръчай по телефона

Мейн Куун

Котешка храна ROYAL CANIN® MAINE COON POUCH

Състав

Специален пауч

Големина

Мейн Куун

Възраст

От 1 до 6 години

Нужда

Всичко за породата

Пълноценна мокра храна в пауч за мейн куун котки в зряла възраст над 12 месеца

Основни характеристики:

Котешка мократа храна ROYAL CANIN® Maine Coon Pouch  Adult е специално създадена за нуждите на котките от порода мейн куун. Бъдете сигурни, че хранителните нужди на вашия мейн куун са също толкова важни за нас, колкото и за вас. Трябва да се обръща специално внимание на общото здраве и състояние на ставите на тази порода. Мократа храната ROYAL CANIN® Maine Coon Adult е обогатена с таурин, ДХА и ЕПА (Омега-3 мастни киселини). Те подпомагат поддържането здравината на мускулите и костите, както и здравата сърдечната функция.

Храната ROYAL CANIN® Maine Coon Adult в сос е високо концентрирана на енергия формула, за да предостави на голямата ви котка енергията, от която се нуждае за ежедневните си дейности. Мейн куунът има средно дълга козина с фин мек подкосъм. Специфичните аминокиселини, витамини, Омега-3 и Омега-6 мастни киселини, които са включени в състава на ROYAL CANIN® Maine Coon Adult в сос, ще помогнат за поддържанетто здравето на кожата и козината на котката ви.

За да задоволи индивидуалните предпочитания на всяка котка, ROYAL CANIN® Maine Coon Adult в сос се предлага и в сух вариант с вкусни хрупкави гранули. Ако обмисляте смесено хранене следвайте хранителните препоръчки, за да сте сигурни, че котката ви ще получи точното количество суха и мокра храна за оптимално задоволяване на нуждите.

Състав:

Месо и животински продукти, зърнени култури, риба и рибни продукти. Протеинови екстракти от зеленчуци, продукти с растителен произход, масла и мазнини, минерали, различни захари, мекотели и ракообразни.
ДОБАВКИ (на кг.): Хранителни добавки: Витамин D3: 310 IU, E1 (Желязо): 11 мг, E2 (Йод): 0.3 мг, E4 (Мед): 2.6 мг, E5 (Манган): 3.4 мг, E6 (Цинк): 34 мг.
АНАЛИТИЧНИ СЪСТАВКИ: Протеин: 10% – Мазнини: 4.3% – Сурова пепел:1.4% – Сурови влакнини:.1.6% – Влага: 78%.

УКАЗАНИЯ ЗА ХРАНЕНЕ: Указания за хранене: виж таблицата. За кода на партидата, регистрационния номер на фабриката и датата на годност: вижте на опаковката. Да се съхранява на сухо и прохладно място.

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма