+359898633185 Поръчай по телефона

Мокра храна

PURINA PRO PLAN® NUTRISAVOUR Adult HOUSECAT , Сьомга

Състав

Сьомга

Големина

Всички породи

Възраст

От 1 до 6 години

Нужда

Грижа за теглото

Храна за домашно отглеждани котки в зряла възраст. Паучове за котки с вкус на пиле.

PURINA PRO PLAN Сьомга NUTRISAVOUR Adult HOUSECAT за котки в зряла възраст, които живеят предимно на закрито. Съдържа пребиотик, за да се редуцира неприятната миризма. Помага да се предотврати прекомерното наддаване на тегло и се грижи за поддържането на идеално телесно състояние. Насоки за хранене: За котка 4kg, давайте 3 пауча на ден в поне 2 отделни хранения. Индивидуалните нужди може да варират и храненията трябва да се съобразяват, за да се поддържа нормалното и здравословно тегло на вашата котка. Сервирайте PURINA PRO PLAN Сьомга при стайна температура. Винаги осигурявайте чиста и прясна вода за пиене. Насоки за хранене: За средна котка в зряла възраст (4kg) давайте 3 пауча на ден в поне 2 отделни хранения.
Средните количества за поддържане на котка в зряла възраст са базирани на средно активни котки в нормални температури на околната среда. Индивидуалните нужди се различават и дажбите трябва да се приспособяват за поддържане на здравословно тегло на котката. Сервирайте при стайна температура. Винаги осигурявайте чиста и прясна вода за пиене. Състав: Месо и месни субпродукти (от които пуйка 4%), екстракт от зеленчукови протеини, риба и рибни субпродукти, субпродукти от растителен произход, минерали, масла и мазнини, захари.

Съхранявайте на хладно, сухо място.

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма