+359898633185 Поръчай по телефона

Натурална тоалетна

Котешка тоалетна Monge Easy Green Natural с царевица

Тоалетната е 100% биоразградима и щадяща околната среда. Може да се изхвърли с органичния отпадък или топките да се изхвърлят с умереност в тоалетната (максимум 2бр наведнъж).

Easy Green 100% Царевица е новата натурална котешка тоалетна на растителна основа от Monge.

Произведена от 100% италианска царевица, с изключителна мекoта на докосване: текстурата на гранулите е мека и нежна към лапите на котката, поради което е идеална за котенца и застаряващи котки, които често намират за неприятни гранулите на минералните и силиконови тоалетни.

Easy Green 100% Corn е супер слепваща: топките, образувани от урината, могат да се отстранят след секунди. Тоалетната е обезпрашена и подходяща за котенца. Активната съставка разлага молекулите на миризмата, като така елиминира, а не прикрива миризмата. Тоалетната е 100% биоразградима и щадяща околната среда. Може да се изхвърли с органичния отпадък или топките да се изхвърлят с умереност в тоалетната (максимум 2бр наведнъж).

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма