+359898633185 Поръчай по телефона

Натурална тоалетна

Котешка тоалетна Monge Easy Green Natural с ечемик

Произведена от 100% италиански ечемик, с изключителна мекoта на докосване – текстурата на гранулите е мека и нежна към лапите на котката, поради което е идеална за котенца и застаряващи котки, които често намират за неприятни гранулите на минералните и силиконови тоалетни.

Easy Green Natural 100% Ечемик е новата натурална котешка тоалетна на растителна основа от Monge. Произведена от 100% италиански ечемик, с изключителна мекoта на докосване.

Текстурата на гранулите е мека и нежна към лапите на котката, поради което е идеална за котенца и застаряващи котки, които често намират за неприятни гранулите на минералните и силиконови тоалетни.

Гранулите са с еднакъв размер, с висока способност за абсорбиране, което намалява значително праха. Активната съставка разлага молекулите на миризмата, като така елиминира, а не прикрива миризмата.

Easy Green 100% Barley е супер слепваща: топките, образувани от урината, могат да се отстранят след секунди. Слепващите свойства на ечемика позволяват да се отстрани само отпадъка от котешката тоалетна, за да се удължи живота на тоалетната. Топките могат да бъдат изхвърлени с органичния отпадък или да се изхвърлят с умереност в тоалетната (максимум 2бр наведнъж). Тоалетната е на 100% растителна основа, екологична и органична.

Made in italylogo cruelty nuovo-1

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма