+359898633185 Поръчай по телефона

Натурална тоалетна

Котешка тоалетна Monge Easy Green Natural с активен въглен

Тоалетната е 100% биоразградима и щадяща околната среда. Може да се изхвърли с органичния отпадък или топките да се изхвърлят с умереност в тоалетната (максимум 2бр наведнъж).

Easy Green Natural 100% Царевица с активен въглен – е новата натурална котешка тоалетна на растителна основа от Monge. Произведена от 100% италианска царевица, с изключителна мекoта на докосване. Текстурата на гранулите е мека и нежна към лапите на котката, поради което е идеална за котенца и застаряващи котки, които често намират за неприятни гранулите на минералните и силиконови тоалетни.

Easy Green 100% с активен въглен е супер слепваща: топките, образувани от урината, могат да се отстранят след секунди. Тоалетната е обезпрашена и подходяща за котенца. Активната съставка разлага молекулите, отговорни за миризмата, е обогатена с активен въглен, който намалява миризмите ефективно.

Активният въглен е произведен от кокосови черупки. Тоалетната е 100% биоразградима и щадяща околната среда. Може да се изхвърли с органичния отпадък или топките да се изхвърлят с умереност в тоалетната (максимум 2бр наведнъж).

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма