+359898633185 Поръчай по телефона

Натурална тоалетна

Котешка тоалетна Monge Easy Green Ecological на растителна основа

Тоалетната може да се използва в продължение на 60/90 дни.

Котешка тоалетна Monge Easy Green Ecological е новата екологична тоалетна на растителна основа от Monge. Подходяща е за котки, порчета и влечуги.

Easy Green е произведена от специални силно абсорбиращи и слепващи растителни влакнини, които стават по-плътни при контакт с течности, образувайки лесна за отстраняване топка. Конкретните растителни влакнини, щадящи околната среда и с ниско въздействие върху околната среда, добити предимно от местни плантации, позволяващи директен контрол на качеството и техниките на култивиране.

Easy Green, благодарение на активните съставки от растителен произход, потиска образуването на амоняк, който причинява неприятните миризми. Тоалетната може да се използва в продължение на 60/90 дни. Easy Green не оставя следи по пода, не уврежда килими и постелки и е хигиенична. Лека и лесна за транспортиране, лесна за изхвърляне. Напълно биобразградима, замърсената тоалетна и образуваните топки могат да се изхвърлят в тоалетната или в компост, като така не се генерира допълнителен боклук. Щадяща околната среда, без съдържание на силикон или прах, произведена чрез ниско енергоемък производствен процес, без изкопаеми горива. Практична, ефективна и щадяща околната среда тоалетна на растителна основа!

Храна за кучета по породи

БигълБоксерБолонкаБрюкселски грифонБулдогДакелЙоркширски териерКане КорсоКокер шпаньолЛабрадор РетривърМалтийска болонкаМини пинчерМопсНемска овчаркаПомеранРотвайлерТой Фокс ТериерФренска БолонкаФренски булдогХрана за Българско овчарско кучеХрана за Голдън РетривърХрана за Джак ръселХрана за ПапийонХрана за ПекинезХрана за пуделХрана за СанбернарХрана за ХъскиХрана за Чау-ЧауЧихуахуаШи Тцу
Contact Form backgroun image

    Контактна форма